Angajatul lui Măruță, oprit de antidrog la Beach Please: Ce i-au găsit oamenii legii în mașină! Nimănui nu i-a venit să creadă

de: Andrei Simion
15 07. 2024

Weekendul abia încheiat a avut loc la Costinești unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România și din Europa, „Beach, Please!”, iar mii de oameni au mers să-i vadă pe artiștii străini și pe cei români.

În ediția de luni, 15 iulie 2024, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV a fost povestit un incident care, deși părea unul foarte serios, i-a făcut să râdă pe toți cei prezenți în platou.

În fața lui Cătălin Oprișan, Cătălin Măruță l-a chemat pe fotograful emisiunii, pe care l-a rugat să povestească ce a pățit la „Beach, Please!”.

Potrivit fotografului, el se afla în mașina personală, în spatele mașinii pe care o conducea Cătălin Măruță, iar la un moment dat, înainte de a ajunge în parcare, tânărul a fost oprit de oamenii legii.

Ce a pățit fotograful din emisiunea lui Măruță

Așa cum a povestit, mașina lui a fost rapid înconjurată de jandarmi, polițiști și multe alte organe antidrog, care l-au rugat să deschidă mașina. La un moment dat, când a lăsat în jos oglinda de la șofer, din mașină, de acolo a căzut un plic transparent în care părea a fi mai multă iarbă uscată, despre care oamenii legii au crezut că sunt droguri.

După ce au desfăcut plicul și au verificat ce este înăuntru, oamenii legii au ajuns la concluzia că nu sunt droguri. Mai ales că fotograful din emisiunea lui Cătălin Măruță a și povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

Din câte se pare, în plic era salcie uscată, pe care fotograful a primit-o de la mama lui, de Florii, de la biserică. Și a pus-o în mașină, pentru a-l proteja de rele!