Andrew Tate, în centrul unui nou scandal. Afirmația sa i-a adus numai jigniri, ce a putut spune despre bărbații care gătesc

de: Corina Oprea
15 11. 2023

Andrew Tate lovește din nou! Milionarul aflat sub control judiciar este, mai nou, un mare critic. Ce a spus tânărul milionar  despre bărbații care gătesc. A reușit să intre în centrul unui nou scandal, după ce i-a jignit pe cei cărora le place bucătăria.

Andrew Tate, implicat într-un nou scandal

Andrew Tate a provocat haos în mediul online, unde este foarte activ. Postările sale sunt extrem de controversate și reușesc să atragă atenția tuturor, dar de data aceasta a venit cu jigniri la adresa bărbaților, pe care internauții nu le-au primit deloc bine.

Milionarul a deschis subiectul legat de mâncare, mărturisind că, personal, nu îi place deloc. A explicat că el mănâncă doar cât să supraviețuiască și mereu pe fugă, pentru că urăște să se simtă sătul, motiv pentru care petrece foarte puțin timp la masă.

Nu s-a rezumat doar la dezvăluiri personale, ci a ținut să comenteze și despre alte persoane. Acesta a mărturisit că are o părere foarte proastă despre bărbații care gătesc, considerând că această activitate nu li se potrivește deloc, ci este rușinoasă și îi face să pară penibili.

Andrew Tate i-a numit pe cei pasionați de bucătărie „niște proști”, lipsiți de masculinitate și disperați să primească validare din jur, deși nu au nimic bun de transmis.

„Bărbații care cred că gătitul îi face masculini sunt, de fapt, disperați să valideze o masculinitate inexistentă. Imaginează-ți cât de prost trebuie să fii pentru a găsi mâncarea distractivă. Foarte jenant”, a scris Andrew pe rețelele de socializare.

Utilizatorii au reacționat imediat și l-au pus la zid pe tânărul bogătaș. Internauții au ținut să-i amintească faptul că nici el nu este t atât de masculin precum pare și nu ar trebui să aibă dreptul la astfel de opinii, atâta timp cât el însuși este un personaj negativ.

S-a ales cu multe comentarii răutăcioase și negative din partea oamenilor, care nu îl mai au la suflet după aceste afirmații jignitoare, fără motiv.

„Andrew să vorbească despre masculinitate inexistentă este destul de amuzant”

„Nu are nicio idee despre a fi masculin”

„E un nenorocit. Cum poate cineva să fie fan al acestui tip? Serios. Un astfel de ciudat”

„Ha! Mâncarea este una dintre cele mai atrăgătoare experiențe ale vieții. Ce ființă ciudată și tristă”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Andrew Tate și-a semnat bodyguarzii

Andrew și Tristăn Tate au fost acuzați de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În cadrul acestui dosar, sunt implicate și două complice, care, conform deciziei judecătorilor, se află sub control judiciar.

Cu toate acestea, frații Tate nu renunță la viața de lux și le place să trăiască pe picior mare, indiferent de situație. Țin foarte mult la siguranța lor, se simt mereu în pericol, iar pentru asta, nu ies niciodată din casă fără câteva gărzi de corp.

Vezi și: Cum au ajuns frații Tate milionari peste noapte. Ce afaceri au și cine le bagă milioane de euro în conturi SPECIAL

Aceștia au angajat câțiva bărbați, care îi însoțesc pe oriunde merg. Aceștia au fost informați clar și în ceea ce privește ținuta lor: poartă tricouri negre, pe care e trecut logo-ul ”Tate”, semn că lucrează pentru cei doi frați, conform imaginilor surprinse de BZI.

La fel obișnuiau să facă și cu fetele pe care le foloseau pentru a face bani. Pentru a câștiga favorurile celor doi bărbați, femeile recrutate prin metoda „lover-boy” și implicate în videochat erau obligate să aibă tatuate pe corp numele lor. Aceasta era una dintre condițiile esențiale impuse.

Frații Tate își vor mașinile de lux înapoi

Frații Tate deja se ridică cu pretenții de ceva timp, după ce au văzut că subiectul lor nu mai este atât de controversat, motiv pentru care vor să atragă din nou atenția. Aceștia nu mai vor să stea sub control judiciar și vor libertatea de a putea călători fără restricții atât în țară, cât și în afara ei.

Te-ar putea interesa și: Cât de săraci erau fraţii Tate înainte să devină celebri: „Obişnuiam să mâncăm resturile lăsate de alţii la KFC”

Frații Tate solicită recuperarea banilor și a mașinilor de lux. Milionarii britanici se întorc treptat la stilul lor de viață extravagant și depun cerere în instanță pentru ridicarea sechestrului impus asupra averii lor. Își vor, cu orice preț, mașinile înapoi.

În depozitul procurorilor, conform informațiilor provenite din surse judiciare, se găsește o colecție impresionantă de mașini ce aparțin fraților Tate. Trei Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini și cinci Mercedes sunt aflate sub sechestru, iar frații Tate nu mai au acces la ele. În plus, acestea sunt evaluate la peste 3 milioane de euro.

Mașina Rolls Royce, confiscată de autorități, are o valoare de aproximativ 360 de mii de euro. Frații milionari depun eforturi considerabile pentru a-și recupera aceste bunuri. În plus, zece proprietăți, inclusiv case și terenuri în județul Ilfov, sunt plasate sub sigiliu.

Acestea ar putea fi scoase la licitație în cazul în care frații Tate sunt condamnați definitiv și nu dispun de fonduri pentru a acoperi despăgubirile către părțile vătămate din dosar. Acum, însă, ei își cer toată averea înapoi, dar magistrații au nevoie de mult timp pentru a analiza situația.