Andreea Tonciu rupe tăcerea. Ce îi spunea la telefon Costin Mărculescu

Andreea Tonciu rupe tăcerea. Ce îi spunea la telefon Costin Mărculescu
Andreea Tonciu rupe tăcerea. Ce îi spunea la telefon Costin Mărculescu

Vestea morții lui Costin Mărculescu a venit ca un șoc pentru toată lumea, în special pentru cei care l-au cunoscut. Printre apropiați se numără și Andreea Tonciu, care a ținut să transmită un mesaj sensibil în mediul online, în memoria artistului.

Andreea Tonciu a rememorat un moment emoționant cu Costin Mărculescu: ”Țin minte că și atunci mă sunai”

Costin Mărculescu a fost găsit mort, astă seară, în apartamentul său. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile după ce nu l-au mai văzut timp de trei zile. Pompierii care au spart ușa l-au găsit decedat, în cadă. Apropiații spun că pregătea o carte autobiografică ce urma să zguduie lumea mondenă, căci actorul era prieten cu multă lume din showbiz-ul românesc, fiind chiar printre primii ”animatori” ai acestuia.

Personaj controversat, implicat în multe scandaluri, acesta avea numai 51 de ani. Oamenii care i-au fost aproape în ultima perioadă susțin că vedeta suferea de stări depresive, cauzate de mai multe întâmplări neplăcute pe plan profesional. Urma să publice, în data de 29 iunie, volumul autobiografic, moment mult așteptat de acesta.

„Sunt complet șocată”

De tipărirea cărții se vor ocupa, cel mai probabil, prietenii. Până atunci, regretele curd. Unul dintre ele vine din partea Andreei Tonciu, care a ținut să precizeze legătura strânsă dintre soțul ei și actorul trecut prea devreme în neființă.

„Dumnezeu să te ierte prieten drag, nu era zi de sărbătoare să nu mă suni și să-mi urezi numai bine. Erai născut pe 29 iunie o dată cu soțul meu. Țin minte că și atunci mă sunai…sunt complet șocată. Dumnezeu să te ierte”, a scris Andreea Tonciu în dreptul unei imagini cu Costin Mărculescu.

Corpul neînsuflețit al artistului se află în aceste momente la INML. Potrivit surselor Impact.ro, autopsia cadavrului nu a început încă, deoarece se așteaptă sosirea testului pentru COVID.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI