09 nov. 2023 | 22:25

Andreea Popescu s-a bătut cu Delia Matache în mașină. Fosta dansatoare a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV

Monden
Andreea Popescu s-a bătut cu Delia Matache în mașină. Fosta dansatoare a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV
Andreea Popescu s-a bătut cu Delia Matache în mașină. Fosta dansatoare a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV

În cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, Andreea Popescu a recunoscut că, în timpul colaborării cu Delia, se certa des cu aceasta. Ba chiar s-au și bătut, dar mereu se împăcau și făceau totul împreună: „Era cea mai bună prietenă a mea”. Dezvăluiri picante de la fosta dansatoare a Deliei Matache și adevărul despre relația lor.

Cum a ajuns Andreea Popescu dansatoarea Deliei Matache

Andreea Popescu este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România. A fost pasionată de dans încă de mică, iar odată cu trecerea anilor a reușit să facă o meserie din asta și să devină celebră.

Când a cunoscut-o pe Delia Matache, Andreea Popescu era animatoare într-un club. Era atât de talentată, încât artista a remarcat-o imediat și s-a gândit să îi facă propunerea de a dansa alături de ea la concerte.

Andreea Popescu nici nu a stat pe gânduri și a acceptat oferta. Știa cine este Delia, cât de cunoscută este și a devenit dansatoarea ei. A renunțat la orice plan avea atunci și a intrat în echipa marii artiste.

„Eu eram animatoare, dansam la cluburi. Pe vremea mea era la modă animația. A venit Delia în clubul acela și m-a văzut și a venit la mine și mi-a zis: „Auzi, nu vrei să dansezi pentru mine?” Am renunțat la tot și m-am dus să dansez pentru Delia Matache. Așa a început cariera mea în atenția publicului”, a declarat dansatoarea pentru PlayTalk.

Andreea Popescu, despre relația cu Delia Matache

Andreea Popescu a mărturisit în cadrul interviului PlayTalk că, în timp, a devenit mai mult decât dansatoarea Deliei Matache. Ea și artista s-au apropiat foarte mult și chiar puteau spune că erau cele mai bune prietene.

Situația s-a schimbat, însă, atunci când s-au căsătorit, și-au format propria lor familie. Pentru că în viața lor au apărut alte priorități și s-au concentrat mai mult pe viața de familie, prietenia lor nu a mai ocupat cel mai important rol.

Vezi și: Imaginile cu care Delia şi-a speriat fanii. Ce a făcut în vacanţă vedeta, era la un pas de tragedie

Cu toate acestea, dansatoarea spune că încă este în relații bune cu Delia și păstrează legătura atât cât le permite timpul.

„Înainte să fim căsătorite, cu familii, eram non-stop împreună: la turnee, acasă, mâncam din aceiași farfurie, eram foarte apropiate. Eram mândră să o numesc pe Delia prietena mea. După care, ne-am căsătorit și, cumva, prioritatea nu a mai fost asta… Dar suntem apropiate și acum”, a mai spus vedeta.

Dansatoarea nu a fost niciodată deranjată de faptul că toată lumea o asocia cu Delia, având în vedere că datorită ei a devenit celebră. Nu s-a simțit niciodată neglijată, ci i-a fost mereu recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.

Andreea Popescu, despre bătăile cu Delia

Andreea Popescu a dezvăluit că între ea și Delia au mai existat și certuri. Au ajuns chiar și la bătăi în unele situații, când își ieșeau din minți, dar niciodată nu au ținut supărare și se împăcau imediat.

Andreea spune că, deși ea știa cât de importantă este Delia ca artist în societate, aceasta niciodată nu a făcut-o să se simtă inferioară și s-au comportat ca două cele mai bune prietene. Fosta dansatoare a apreciat mereu că artista era foarte modestă și se puteau baza mereu una pe cealaltă.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale”, a mărturisit fosta dansatoare.

De ce a renunțat Andreea Popescu la dans

Andreea Popescu recunoaște că a renunțat la colaborarea cu Delia după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Rareș. Pentru că era mai mereu plecată cu Delia în turnee și era ocupată, nu îi putea acorda atenția necesară și a ales să renunțe la cariera ei pentru iubire.

Te-ar putea interesa și: Andreea Popescu, vacanță în Filipine cu soțul și cei trei copii! Cine o ajută pe vedetă să aibă grijă de cei mici EXCLUSIV

Nu regretă că a luat această decizie, ci chiar este mândră, pentru că acum are o familie frumoasă, un soț care o iubește și trei copii minunați. Fosta dansatoare spune că a meritat să renunțe ea în locul soțului ei, care astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați dansatori la nivel mondial, cu numeroase premii în acest sens.

„A trebuit să renunț eu, pentru că Rareș nu putea renunța la cariera lui de dansator profesionist. Ceea ce face el și în ziua de astăzi, eu nu aș fi putut face niciodată. Sunt foarte mândră de el și nu regret o clipă decizia pe care am luat-o la momentul respectiv.

Ce a realizat soțul meu este fantastic, nimeni nu a mai reușit asta în România: locul 1 în ratingul mondial și bronz la mondiale”, a mai declarat Delia pentru PlayTalk.

Chiar dacă a existat zvonul că soțul Deliei, care este și managerul ei, ar fi decis să o dea afară pe Andreea din trupă, vedeta demontează această bârfă. Spune că familia ei și cea a Deliei se înțeleg foarte bine și acum și nu s-a pus problema de astfel de întâmplări.

Întrebată dacă ar mai vrea să revină pe scenă, fosta dansatoare a răspuns clar că nu mai are planuri în acest sens. Consideră că a ajuns la o vârstă la care nu se mai poate concentra pe acest domeniu și se bucură acum doar de reușitele soțului ei.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Cât timp se reține pensia la oficiul poștal dacă titularul lipsește din localitate. CNPP explică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro