Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are o nouă relație. Ce se întâmplă după despărțirea cu scandal

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are o nouă relație. Ce se întâmplă după despărțirea cu scandal
Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a terminat cu scandal relația cu Marius

Andreea Pirui s-a despărțit de Marius. Fosta concurente de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că nu înțelege motivul pentru care relația lor s-a sfârșit. I-a rămas doar să accepte cele petrecute. Blondina a mărturisit că în prezent nu are nicio legătură amoroasă strânsă, dar vorbește cu un bărbat. Nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a încheiat relația cu Marius. Nu a dat detalii despre noul bărbat din viața sa

„Vorbim, da. Vorbesc și eu, sunt liberă. Vorbesc cu cineva, adică am vorbit, acum nu mai vorbesc. De două zile. Nu a fost neaparat o ceartă, dar da. Nu a fost nimic serios. Nu am o relație, exclus. Și Marius când a fost aici a zis că vorbește cu femei. Eu nu vorbesc cu mai mulți, eu numai cu unul. Eu îi țin pumnii, îi doresc succes, e un băiat super din toate punctele de vedere.

Între noi s-a terminat de mult, dar am tot lungit, am vorbit pentru că ne era drag unul de altul, dar nu mai funcționa și nu înțeleg de ce. El e un băiat foarte ok. S-a rupt ceva și ne-am îndepărtat. Ochii care nu se văd, se uită”, a declarat Andreea Pirui pentru WOWbiz.

Nu o place pe Alexandra. I-a trimis un mesaj în privat 

Deși show-ul matrimonial de la Kanal D nu îi mai este punct central în viață, aceasta continuă să urmărească întâmplările din Turcia. În urma celor observate, a și contactat una dintre concurente, căreia i-a scris cuvinte grele, sub o formă de amenințare. Ea a fost supărată în urma eliminării Mădălinei, de care o face vinovată pe Alexandra, una dintre surorile gemene venite în casă.

„M-am enervat foarte mult când a ieșit Mădălina din casă. A ieșit cumva din cauza Alexandrei și i-am scris Alexandrei. I-am scris „dacă eram eu în casă, nu îndrăzneai să faci în viața ta așa ceva. Ai avut oamenii perfecți pe care să îi joci și să faci ce vrei tu, dar nu există să sari tu la toată lumea. Tu vrei să mă copiezi pe mine, dar nu îți iese”. Eu nu aveam o asemenea răutate. Mă enervam dacă greșea cineva, dacă simțeam că mă minte, dar ce face ea mi se pare exagerat.

Ea mi-a răspuns foarte ok, nu mi-a vorbit urât. I-am spus pur și simplu să își vadă de treaba ei, să nu mă mai copieze. A spus că nu mă copiază, dar nici nu are cum. Numai când mă gândesc mă enervez. Nu are cum să mă copieze, nici nu e de același nivel. Nu mi se pare că e ocrectă din anumite puncte de vedere, face chestii fake.

Dacă unul era mai slab și altul sărea pe el, eu îi luam apărarea. Când a plecat Mădălina și am văzut ce a făcut cu ea, am plâns. Am văzut ce a făcut și de nervi și de ciudă i-am scris. Ea s-a certat cu toată lumea, a sărit la toate. Să se controleze un pic”, a declarat blondina pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI