07 apr. 2021 | 15:43

Andreea Marin, victorie la tribunal. Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată alături de iubitul ei

Știri generale
Andreea Marin, victorie la tribunal. Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată alături de iubitul ei
O nouă căsnicie pentru Andreea Marin

Andreea Marin și iubitul acesteia, Adrian Brîncoveanu erau chemați în decembrie anul trecut în instanță. Totul ar fi plecat de la neînțelegerile avute de iubitul Andreei Marin cu o vecină. Disputa era pe marginea unui spațiu locativ vechi de 116 ani. La prima înfățișare vecinei judecătorii i-ar fi dat dreptate. Adrian Brîncoveanu ataca decizia având în final câștig de cauză.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu câștigă în instanță

De ceva vreme Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu locuiesc împreună într-o vilă veche de aproximativ 116 ani. Construcția ridicată în 1905 avea deja probleme de rezistență, satfel că Adrian Brîncoveanu decidea anumite modificări.

Modificările priveau pereții de rezistență ai clădirii, dar și alte aspecte, motiv de ceartă între Adrian Brîncoveanu și vecina acestuia. Eugenia C. i-a intentat mai multe procese consulului român în Libia. Istanța i-ar fi dat câștig de cauză o singură dată Eugenie C.. Nemulțumit de decizie Adrian Brîncoveanu, în decembrie 2020, atacă în instanță decizia, câștigând în cele din urmă.

”Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta.

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

O nouă căsnicie pentru vedetă

Într-un interviu recent celebra Andreea Marin recunoștea că Adrian Brîncoveanu este cu adevărat sufletul ei pereche. Ba mai mult de-atât vedeta își dorește să devină pentru a doua oară mămică. Asta ar da, cumva, de înțeles că și-ar dori un mariaj cu actualul partener de viață, Adrian Brîncoveanu. Vedeta declara recent:

”E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere.

E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, declara Adreea Marin recent.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro