Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au dat… piept. Cum s-au duelat divele în decolteuri îndrăznețe

de: Alexandra Chivu
17 01. 2020

S-au jignit cu perdea, limbajul injurios și-a făcut și el loc, iar rivalitatea continuă, deși a trecut mult timp de când au trecut prin mintea acelaiași bărbat. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au dat…piept, duelându-se, pe nepusă masă, în decolteuri îndrăznețe.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au duelat în decolteuri îndrăznețe

Pe seama rivalității dintre cele două dive s-au făcut multe speculații, în special după ce Ștefan Bănică Jr. a divorțat de Mihaela Rădulescu, căsătorindu-se ulterior cu Andreea Marin. Destinul a conlucrat cu meseria pe care vedetele o împart, iar anul 2017 le-a adus împreună, în același platou de televiziune, pentru show-ul ”Uite cine dansează”, de la PRO TV. În trecut, Zâna Surprizelor a vorbit despre relația profesională pe care o are cu Mihaela Rădulescu, iar declarația sa începe scurt: ”Nu avem o rivalitate”.

Sunt profund diferite, după cum spunea chiar Andreea Marin la acea vreme, au alte viziuni și, cu toate acestea, în ianuarie 2019 a pornit scandalul, semn că animozitățile nu s-au încheiat. Atunci, jurnaliștii de la România TV au făcut publice stenogramele dintr-un dosar al fostului ei soț, afaceristul Ilan Schwartzenberg. Rădulescu a fost inteerceptată pe data de 21 mai 2012, zi în care a dispărut Codruț Marta, șef de cabinet al fostului președinte ANAF Sorin Blejnar și un nume ”plimbat” în mai multe dosare de evaziune fiscală. În respectivele interceptări DNA, ”diva de la Monaco” o jignește pe Marin, numind-o ”vită”.

Animozitățile continuă?

Timpul le rezolvă pe toate, însă armele tot pe masă sunt. Universul nu le-a mai adus în același cadru organizat, dar pe rețelele de socializare tot se pot desfășura în voie.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Andreea Marin surprinde în câteva cadre incendiare în cavanța din Bali, Indonezia, unde se află alături de iubitul consul, Adrian Brâncoveanu. La soare, căldura, ținuta de bază este evident că a fost costum de baie, care i-a lăsat la vedere decolteul generos.

Cât despre ”adversar”, nici el nu s-a lăsat mai prejos, așa că diva și-a postat pe Instagram o fotografie în care s-a afișat în toată splendoarea, etalându-și decolteul.