Andreea Marin a făcut senzație în Bali. La 45 de ani s-a filmat în costum de baie. Ce le-a transmis fanilor

Andreea Marin a făcut senzație în Bali. La 45 de ani s-a filmat în costum de baie. Ce le-a transmis fanilor

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au pus-o de o vacanță pe cinste în Bali. La 45 de ani, cea supranumită ”Zâna Surprizelor” a făcut senzație în costum de baie, într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe pământ.

Andreea Marin a făcut senzație în Bali

Andreea Marin a ales să-și petreacă vacanța în Bali, o destinație de vis, încărcându-și bateriile la început de an. Andreea Marin se răsfață în fața camerei de luat vederi, în inima pădurii, așa cum descria vedeta pe Facebook locul ales.

”O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

LA 45 de ani, Andreea Marin arată senzațional în costum de baie

”Bali – cum sa descoperi comori ascunse ale naturii

Rețeta mea: inchiriază un ?, căci pe unde te sfătuiesc eu să hoinărești nu poți intra cu mașina, caută cu indrăzneala cărări strâmte, nebătătorite, cu natură cât mai puțin îmblanzită de om, lasă motorul să se odihnească acolo unde nu mai poate străbate și ia-o la pas, ascultă susurul apei și coboară pe pietre și podete de bambus până la rău, urmează firul apei și la capătul lui vei descoperi o comoară: cascada ascunsă de ochii turiștilor. E numai a ta, lasă-te îmbrățișat(ă) de ea! N-o vei uită! ❤”,a  scris vedeta pe contul de Instagram.

Fanii s-au repezit să o felicite pentru destinația aleasă

”Concediu placut, Doamna Andreea! Am observat ca majoritatea vedetelor din țara noastră fac foarte multă reclamă țărilor exotice si știu de fapt ce căutați in astfel de locuri…yoga,echilibrul….etc… dar, totuși, ce frumos ar fi o reclamă așa de frumoasă și turismului românesc… Voi sunteți cei mai potriviți s-o faceți…în rest toate bune și bucurati_ vă din plin de acest concediu!?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI