Andreea Marin și-a pus viața în pericol. Greșeala majoră pe care a făcut-o ea o fac mii de români, lunar

Andreea Marin și-a pus viața în pericol. Greșeala majoră pe care a făcut-o ea o fac mii de români, lunar
Andreea Marin si-a pus viata in pericol. Greseala majora pe care a facut-o ea o fac mii de romani

Clipe de coșmar pentru Andreea Marin. Vedeta a trecut printr-o sperietură de zile mari atunci când i s-a făcut rău și a chemat deîndată ambulanța. Cum și-a pus viața în pericol fosta Zână a Surprizelor.

Cum și-a pus Andreea Marin viața în pericol

Andreea Marin a tras o sperietură de zile mari după ce i s-a făcut rău în timp ce era la volanul mașinii sale personale. Vedeta de televiziune a trăit o adevărată panică, crezând că este vorba despre un infarct și a chemat deîndată ambulanța.

Andreea Marin nu a stat pe gânduri și a apelat numărul de urgențe 112 pentru a chema ajutoare. Din fericire, vedeta nu a pățit nimic, dar episodul neplăcut nu i-a fost șters din memorie. Prezentatoarea TV a mărturisit că depresia a împins-o către gânduri negre acum doi ani de zile.

Diva a declarat că depresia i s-a instaurat ca un efect secundar al unui medicament pe care l-a luat fără indicația unui medic specialist, acesta fiind un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în ragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicaie, e fpt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe intrnet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare.

Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu mAş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite.

O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, declara Andreea Marin în 2019.

Andreea Marin, despre momentul în care a fost înșelată de Ștefan Bănică

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre momentul în care a fost tradusă de către fostul ei soț Ștefan Bănică.

„Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a spus Andreea Marin la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI