28 aug. 2021 | 18:16

Andreea Marin și-a pus viața în pericol. Greșeala majoră pe care a făcut-o ea o fac mii de români, lunar

Monden
Andreea Marin și-a pus viața în pericol. Greșeala majoră pe care a făcut-o ea o fac mii de români, lunar
Andreea Marin si-a pus viata in pericol. Greseala majora pe care a facut-o ea o fac mii de romani

Clipe de coșmar pentru Andreea Marin. Vedeta a trecut printr-o sperietură de zile mari atunci când i s-a făcut rău și a chemat deîndată ambulanța. Cum și-a pus viața în pericol fosta Zână a Surprizelor.

Cum și-a pus Andreea Marin viața în pericol

Andreea Marin a tras o sperietură de zile mari după ce i s-a făcut rău în timp ce era la volanul mașinii sale personale. Vedeta de televiziune a trăit o adevărată panică, crezând că este vorba despre un infarct și a chemat deîndată ambulanța.

Andreea Marin nu a stat pe gânduri și a apelat numărul de urgențe 112 pentru a chema ajutoare. Din fericire, vedeta nu a pățit nimic, dar episodul neplăcut nu i-a fost șters din memorie. Prezentatoarea TV a mărturisit că depresia a împins-o către gânduri negre acum doi ani de zile.

Diva a declarat că depresia i s-a instaurat ca un efect secundar al unui medicament pe care l-a luat fără indicația unui medic specialist, acesta fiind un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în ragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicaie, e fpt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe intrnet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare.

Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu mAş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite.

O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, declara Andreea Marin în 2019.

Andreea Marin, despre momentul în care a fost înșelată de Ștefan Bănică

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre momentul în care a fost tradusă de către fostul ei soț Ștefan Bănică.

„Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a spus Andreea Marin la Kanal D.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Grupa de sânge care atrage țânțarii ca un magnet. Explicațiile cercetătorilor
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Netflix, cel mai așteptat film al lunii octombrie. O dramă romantică
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
NU se trece la Ora de iarnă în 2024. Au renunțat complet la schimbarea orei
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP dă fiori americanilor. MĂSURI RADICALE anunțate de republican
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro