18 apr. 2023 | 17:20

Andreea Marin, proiect surpriză împreună cu Violeta. Fiica lui Ştefan Bănică Jr. are planuri mari: „A fost ideea ei” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Andreea Marin, proiect surpriză împreună cu Violeta. Fiica lui Ştefan Bănică Jr. are planuri mari: „A fost ideea ei” VIDEO EXCLUSIV
Andreea Marin s-a dedicay creșterii ficei sale, Violeta

Andreea Marin a îmbinat proiectele profesionale cu viața de familie de când în viața ei a apărut Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Andreea Marin ne-a dezvăluit faptul că lucrează împreună cu Violeta la un proiect, dar și că fiica ei a surprins-o plăcut când a anunțat-o că vrea să facă voluntariat pentru o organizație care se ocupă de tinerii care cad pradă anumitor vici.

Andreea Marin s-a dedicay creșterii ficei sale, Violeta

În urmă cu 15 ani, prezentatoarea TV renunța la formatul Surprize – Surprize, pentru a se putea dedica creșterii ficei sale și, ulterior, și-a mutat acasă, o lungă perioadă, în mansardă, biroul, pentru a fi cât mai mult timp alături de Violeta. De mică, aceasta a avut posibilitatea să afle informații și să observe modul de lucru și demararea anumitor programe și campanii inițiate de mama sa.

„E necesar să îți organizezi orice faci în viața de familie”

Andreea Marin a fost dintotdeauna bine organizată atât în ceea ce privește sfera profesională, cât și viața de familie.

Înainte de a programa un concediu de odihnă sau o deplasare în scop profesional, vedeta recurge la un consiliu de familie pentru a ști exact care e cea mai bună alegere în funcție de activitățile celorlalți membri. De exemplu, de când Violeta este elevă, vacanțele de familie au fost gândite în aceeași perioadă cu vacanțele școlare.

„E necesar să îți organizezi orice faci în viața de familie în funcție de toți membrii familiei nu doar de Violeta, ci și de Adrian.

Și ei țin cont de mine. Până la urmă trebuie să punem programe diferite în acord, astfel încât să petrecem frumos împreună.

Și da, se întâmplă să organizez concediile în funcție de vacanțele ei, dar este o chestiune cu care ne-am învățat”, ne-a spus Andreea Marin.

Vezi și: Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. cu Violeta, fiica lui. Andreea Marin sigur e în extaz

Andreea Marin: “Uneori e nevoie să fim așa ca fetele”

De multă vreme, Andreea Marin își împarte escapadele pentru a petrece timp de calitate alături de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, și de fiica ei, Violeta, cât și separat cu fiecare.

„Da, s-a întâmplat și o să avem și în vara asta o bucățică doar a noastră (n.r vacanță doar cu Violeta). E o obișnuință deja.

Îmi amintesc de exemplu de o vacanță foarte reușită, pe care am făcut-o la Londra cu Violeta și am fost să vedem studiourile în care a luat naștere producția Harry Potter.

A fost superb și atunci am fost doar noi două. Uneori e nevoie să fim așa ca fetele”, a spus, pentru Playtech Știri, Andreea Marin.

Vezi și: Cum au fost surprinse Violeta şi Lavinia Pîrva în public. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. şi fiica Andreei Marin, apariţie surpriză

„A fost ideea Violetei sută la sută și mă bucur”

Andreea Marin a fost prezentă recent la Gala Respo City, unde a susținut finaliștii. Cinci studenți ai Facultății de Arhitectură din Iași au fost desemnați marii câștigători ai concursului Respo City, ediția 2023, cea mai importantă competiție de design urban sustenabil din România, inițiată de Asociația Respo Deee, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Vezi și: Andreea Marin are de ce să fie mândră. Violeta este o tânără superbă, imaginea postată de fiul lui Ştefan Bănică Jr o demonstrează

Cu această ocazie, am aflat că fiica ei face din propria inițiativă voluntariat pentru o organizație, fapt ce o încântă pe Andreea, tânăra călcându-I astfel pe urme.

„Violeta este vizibilă foarte puțin pe rețelele de socializare, pentru că are foarte mult de învățat, așa că rar postează, când consideră că e cu adevărat ceva important. Uite, de curând posta despre voluntariatul ei la Teen Challenge, o organizație care se ocupă de tinerii ce cad pradă viciilor precum drogurile, alcoolul, țigările.

A trăit o experiență foarte interesantă acolo și o trăiește în continuare, merge în fiecare săptămână și are foarte multe de învățat. Eu cred că ar trebui să îi punem pe copiii noștri față în față cu pericolele acestor zile, dar explicate pe înțelesul lor.

Violeta predă, le învață foarte multe lucruri pe care ea le știe pe fetele din centru. A fost ideea ei sută la sută și mă bucur”, a declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Marin.

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că are un ajutor de bază în Violeta, dar a precizat că va da detalii la momentul potrivit despre implicarea ei. „Curând o să aflați de unul dintre ele, așa că vă sfătuiesc să nu refuzați nicio invitație pe care v-o trimit, pentru că veți avea această surpriză într-unul dintre proiectele viitoare”, a mai precizat Andreea Marin.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro