Andreea Marin, la Pro TV. Ce va face vedeta, totul e public acum

Andreea Marin, la Pro TV. Ce va face vedeta, totul e public acum
Andreea Marin a apărut la Pro TV (foto Andreea Marina Facebook)

Celebra Daniela Gyorfi, deși nu mai este activă, este reprezentată prin micuța Maria. De curând Maria Gyorfi a devenit un report de succes în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Are o rubrică intitulată „Maria întreabă, adulții răspund”. Astfel că la următorul său interviu și-a propus ca invitat să-i fie „Zâna Surprizelor”, Andreea Marin. De altfel celebra vedetă a făcut anunțul public pe pagina sa de Facebook.

Maria Gyorfi este cel mai bun reporter

De ceva vreme Cătălin Măruță are în cadrul show-ului său de la PRO TV o nouă colegă. Micuța Maria Gyorfi, fiica celebrei cânărețe Daneila Gyorfi realizează o rubrică inedită, intitulată „Maria întreabă, adulții răspund”. Încă de la prima sa apariție pe micul ecran, fanii emisiunii au fost încântați de prestațiile micuței reporterițe. Semnalele au venit imediat pe rețelele de socializare și pe pagina de Facebook a emisiunii prezentate de celebrul Cătălin Măruță.

“E atât de inteligentă fetiță, 100% cel mai bun reporter pe care România îl va da, știe să vorbească, să pună întrebări, să asculte, să răspundă, este fenomenală! Maria tu ești atât de iubită și apreciată, felicitări părinților, dar în primul rând ţie.

Cea mai scumpa fetiță. Este atâta de inteligentă, și frumoasă. Să ai parte de o viață frumoasă. Maria ești spectaculoasă felicitări părinţilor că te-au crescut așa frumos”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le transmit telespectatorii Mariei.

Micuța Maria față în față cu Andreea Marin

Printre adulții pe care și-a propus să-i intervieveze Maria Gyorfi se numără și celebra Andreea Marin, „Zâna Surprizelor”. Invitația făcut de Maria a fost de fapt anunțată de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, textul fiind alăturat unor ipostaze din timpul interviului.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Noi am început ziua cu voie bună, să aveți o zi cu spor și voi! Pro TV a filmat la @Creative Hub Voice&Visibility și în curând veți vedea la TV, la Măruță, ce a ieșit. Un gând bun!”, a scris Andreea marin pe Facebook.

În afară de interviurile pe care le acordă ici și colo, Andreea Marin se consideră o mamă mândră de fiica ei. La cei 14 ani, Violeta a ajuns o adevărată domnișoară, iar Andreea Marin este mândră de cum se descurcă la școală și cât de responsabilă este.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum. A mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii,. E aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica.

Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat. Dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI