Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români. Cum s-a putut fotografia cu un medic: „Mi-ar fi rușine!”

Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români. Cum s-a putut fotografia cu un medic: "Mi-ar fi rușine!"

Andreea Marin a organizat un convoi umanitar, prin fundația sa, ”Prețuiește viața!”. Vedeta a mărturisit că a dorit să colaboreze cu autoritățile, dar nu a fost sprijinită. Ca la fiecare eveniment de amploare, imaginile sau implicarea altor personalități sunt cheia. Un medic și un cameraman i-au trebuit Zânei pentru a fi mustrată de publicul ei.

Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români

Andreea Marin a organizat un convoi umanitar, prin fundația sa, ”Prețuiește viața!”, cu produse de peste 400.000 de euro. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a dorit să colaboreze cu autoritățile pentru repartizarea eficientă a ajutoarelor, însă nu a fost sprijinită de ministrul Sănătății de la acel moment și ministrul de Interne, Victor Costache, respectiv Marcel Vela.

„Prefer să nu vorbesc despre cei doi miniștri cărora le-am trimis o scrisoare deschisă încă de acum 10 zile, cu două rugăminți simple, de bază, nu pentru mine, ci pentru întreaga societate civilă dispusă să ajute. Te duci pur și simplu cu obiectele donate la poarta unui spital, sau a unui centru de carantina? Nu, evident!”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români. Cum s-a putut fotografia cu un medic:

 

În ziua convoiului umanitar, Andreea trebuia să fie la fața locului, să verifice, coordoneze și semneze. Astfel, s-a echipat și a fost prezentă. Ulterior, a apărut în spațiul public o imagine cu vedeta, echipată complet, cu o mască de protecție cu valvă FFP3, combinezon cu glugă de unică folosință și mănuși, în spatele căreia se afla un cameraman care nu avea nicio protecție împotriva virusului.

Cum s-a putut fotografia cu un medic: „Mi-ar fi rușine!”

Pe contul de Instagram al vedetei se regăsește un filmuleț care prezintă evoluția situației, munca ei și a oamenilor din jurul său. Andreea Marin apare echipată la fel de bine, însă, medicul pe care îl chestiona, nu. Publicul ei a reacționat la cele văzute, mulți dintre ei susținând că există o inegalitate la mijloc.

Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români. Cum s-a putut fotografia cu un medic:

„Doamna Marin, dar cum sunteți dumneavoastră atât de echipată( mască FFP 3, echipament de protecție) și doamna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție….Este penibil!!/ Ne uităm cu ce este îmbrăcată doamna doctor. Nu a primit echipament necesar și așteaptă, pe când doamna Marin l-a achiziționat. Mi-ar fi rușine”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI