Andreea Marin, exemplu pentru toată România. Cum a strâns produse în valoare de 440.000 de euro pentru cei afectați acum

Andreea Marin a strâns produse în valoare de 440.000 de euro pentru cei infectați cu coronavirus

Andreea Marin este un ajutor de nădejde pentru România în vremurile acestea. Cunoscuta vedetă s-a implicat încă din primele zile în lupta contra coronavirusului. Cum a reușit să strângă produse în valoarea de 440.000 de euro pentru cei infectați cu COVID-19?

Andreea Marin a strâns produse în valoare de 440.000 de euro

Andreea Marin face parte din vedetele care s-au implicat în lupta contra coronavirus. Cunoscuta fostă prezentatoare de televiziune a reușit să strângă produse în valoare de 440.000 de euro pentru cei infectați cu coronavirus din donații. Aceasta le-a cerut ajutorul oamenilor cu suflet și cu posibilități pe rețelele de socializare. Cei mai mulți dintre urmăritorii ei n-au stat prea mult pe gânduri, iar sumele au început ușor să crească.

„E mai ușor să convingi oamenii fără mari posibilități să pună umărul, dar și companiile au fost sensibilizate și am reușit împreună”, a spus Andreea. Toate produsele au fost aduse la Arena Națională, ulterior fiind destinate persoanelor care se află în carantină, izolare sau autoizolare și au nevoie de sprijin. Amintim că zilele trecute, alte voci destul de cunoscute în România au pus mână de la mână pentru a-i ajutape cei în nevoie. Andra Măruță a făcut donații în valoarea de 20.000 de euro unui spital, Becali a donat și el 100.000 de euro, de asemenea și soții Munteanu și familia Borcea.

Andreea Marin a strâns 440.000 de euro din donații pentru a-i ajuta pe cei infectați cu coronavirus
Andreea Marin a strâns 440.000 de euro din donații pentru a-i ajuta pe cei infectați cu coronavirus

„Sunt peste un milion de litri de apă caldă”

„Sunt peste un milion de litri de apă plată, produse de igienă, igienă corporală, kimono de unică folosință, papuci și alte lucruri care țin de igiena personală. De asemenea, există lactate, ceaiuri, produse din carne, cafea și dulciuri. Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înșiși. Oameni buni înțelegeți acum e vorba despre fiecare dintre noi. Veți înțelege cât de importantă e solidaritatea celorlalți. Fiecare zi fiecare oră în care putem opri lucrurile trebuie să fie prețioasă. Luăm lecții dureroase de la Italia”
Andreea Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI