Andreea Mantea a fost oprită de polițiști în miezul nopții. E ireal ce i-au spus când au văzut-o la volan

de: Bișinicu Andreea
06 07. 2022

Andreea Mantea a trecut prin momente incredibile, recent, când a fost oprită de un echipaj de poliție, în toiul nopții, pe străzile din Capitală. Vedeta de la Kanal D a avut o discuție incredibilă cu oamenii legii. Bruneta le-a povestit prietenilor săi virtuali de pe rețelele sociale tot ce s-a întâmplat.

De ce a fost oprită Andreea Mantea de Poliție

Nu este de mirare că Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Moderatoarea TV este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde-și ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Andreea Mantea a povestit cum a fost oprită de polițiști, pe carosabil, în toiul nopții. Bruneta se plimba cu mașina și mai avea câteva minute până să ajungă acasă, când a fost oprită pe dreapta de către un echipaj de poliție.

Prezentatoarea TV era împreună cu șoferul ei, care, din cauza orelor nedormite și a oboselii cronice, a fost supus forțat unui etilotest, pentru a verifica dacă bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice.

După ce testul a ieșit negativ, polițiștii i-au lăsat pe Andreea Mantea și șoferul său personal să își continue drumul. Incidentul a frapat-o pe frumoasa vedetă, care le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram toată tărășenia.

„(…) Și ce credeți? Nu ne-a oprit Poliția ore în șir de condus, nicăieri unde am fost și când am ajuns la noi la intersecție, de mai aveam 2 minute până acasă, hop și ei. (…)

I-au zis șoferului că se vede că a consumat mult alcool și că asta le inspiră fața lui. (…) Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. (…) Ne-am amuzat foarte tare, așa o să-i zic șoferului meu de acum înainte, gata (….)”, a relatat Andreea Mantea pe Instagram.

Afecțiunea de care suferă Andreea Mantea

Acum nici două luni de zile, Andreea Mantea dezvăluia natura alergiilor de care suferă. Gazda emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D a trecut prin momente dificile, atunci când a fost diagnosticată cu o boală autoimună care i-a dat multe bătăi de cap.

Din fericire, vedeta reușește să-și țină în frâu alergiile severe, în marea majoritate a timpului, datorită unui tratament medicamentos. Andreea Mantea le-a explicat prietenilor săi virtuali de pe Instagram motivul pentru care nu are voie să se expună razelor solare.

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum.”, a scris Andreea Mantea pe rețelele sociale.