De ce alergie severă suferă Andreea Mantea. Vedeta Kanal D e șocată de transformarea prin care trece: “Vă speriați”

De ce alergie severă suferă Andreea Mantea. Vedeta Kanal D e șocată de transformarea prin care trece: “Vă speriați”
De ce alergie severa sufera Andreea Mantea. Vedeta Kanal D e socata de transformarea prin care trece Va speriatia

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, reușind să câștige simpatia a milioane de telespectatori din toate colțurile țării. În spatele zâmbetului său luminos, se ascunde o adevărată dramă. De ce boală suferă celebra brunetă.

Ce probleme de sănătate are Andreea Mantea

Andreea Mantea a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o femeie puternică și independentă, cu o etică profesională de necontestat. Gazda emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D a trecut prin momente dificile, atunci când a fost diagnosticată cu o boală autoimună care i-a dat multe bătăi de cap.

Din fericire, vedeta reușește să-și țină în frâu alergiile severe, în marea majoritate a timpului, datorită unui tratament medicamentos. Andreea Mantea le-a explicat prietenilor săi virtuali de pe Instagram motivul pentru care nu are voie să se expună razelor solare.

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum.”, a scris Andreea Mantea pe rețelele sociale.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă!”

Vedeta de la Kanal D a constatat, cu stupoare, că a ajuns să fie alergică la anumite alimente banale precum ceapa. Andreea Mantea s-a trezit cu bubițe pe corp și pe față, din cauza problemelor de sănătate care nu-i dau pace.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3.

A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez.

Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct! Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete.

Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton.”, declara Andreea Mantea, acum câteva luni.

Boala autoimună a Andreei Mantea s-a declanșat la câteva luni după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, David. Vedeta mărturisește că și-a învățat copilul să-i facă anumite injecții, atunci când este nevoie să țină alergiile în frâu.