Andreea Ibacka a născut pentru a doua oară. Cabral, primele declarații despre bebeluș

de: Iulia Statie
05 10. 2021

UPDATE 5 octombrie, ora 20.47 Andreea Ibacka a născut în această seară! Anunțul a fost făcut chiar de soțul vedetei, Cabral. Potrivit declarațiilor vedetei TV, familia Ibacka s-a mărit cu încă un membru.

Andreea Ibacka a născut un băiețel

Celebrul Cabral a devenit tată de băiat, în seara zilei de 5 octombrie. Soția lui, Andreea, l-a făcut cel mai fericit bărbat.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.
Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe Facebook.

Andreea Ibacka o să nască astăzi! Vedeta a fost dusă la spital de către soțul ei, Cabral Ibacka. Cei doi trăiesc clipe minunate și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe, așa că emoțiile lor sunt uriașe pentru acest eveniment special.

Andreea Ibacka se pregătește să devină mămică pentru a doua oară

Andreea Ibacka o să aducă pe lume al doilea copil, așa că aceasta s-a grăbit să ajungă într-o unitate specializată pentru a se asigura că o să aibă parte de ajutorul medicilor. Cabral Ibacka a postat și primele filmulețe cu soția lui, în timp ce aceștia se aflau în mașină.

Vedeta le-a spus fanilor că este deja în travaliu și se îndreptă către maternitate. Cabral și-a condus soția până la intrarea în spital, însă, din cauza regulilor impuse în contextul pandemic, el nu poate intra pentru a sta alături de Andreea Ibacka în momentul în care băiețelul o să vină pe lume.

Andreea Ibacka, mesaj pentru fani. Ce le-a spus în timp ce mergea către spital

Cu toate acestea, blondina i-a spus partenerului său să nu plece din zona maternității, mai cu seamă pentru că băiețelul lor poate să se nască din clipă în clipă. Bineînțeles, ei nu au uitat de glumele specifice, spre deliciul fanilor care îi apreciază.

„Andreea Ibacka: Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între.

Cabral Ibacka: Se livrează, da?

Andreea Ibacka: Cred că da. Nu știu, dar mai rămâi și tu pe acolo, prin zonă, prin cartier.

Cabral Ibacka: Dar ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere, tu să faci copilul.”

Andreea și Cabral Ibacka, părinți pentru a doua oară

Andreea și Cabral Ibacka sărbătoresc 10 ani de căsnicie, iar cei doi se bucură de o fiică minunată, Namiko, iar acum se pregătesc de venirea celui de-al doilea copil, un băiețel. Aceștia au reușit să treacă peste orice obstacol întâlnit de-a lungul timpului și sunt extrem de apropiați.

„Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani.

Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt.

Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare.”, a spus vedeta, în trecut, la Anten Stars.