Andreea Ibacka a renunțat la părul blond, după ce toată viață s-a vopsit așa. I-a surprins pe toți cum îi vine noul look

de: Andrei Simion
22 09. 2024

Andreea Ibacka a simțit că are nevoie de o nouă imagine, așa că a decis să meargă la salonul de înfrumusețare pentru a-și îndeplini dorința. Actrița a renunțat la părul blond, iar Cabral a avut o reacție imediată.

Andreea Ibacka a renunțat la părul blond

Andreea Ibacka, apreciată pentru look-ul său impecabil și părul blond, care a devenit o marcă a carierei ei, a realizat recent o schimbare surprinzătoare, care i-a uimit nu doar pe fani, ci și pe soțul său, Cabral. Actrița a decis să renunțe la blond și să opteze pentru o nuanță de șaten, iar reacțiile au apărut imediat.

Pe Instagram, vedeta a împărtășit câteva imagini cu noua sa coafură, menționând că schimbarea l-a surprins pe Cabral, care a fost curios în legătură cu decizia ei neașteptată.

Totuși, Andreea a admis că, deși la început s-a bucurat de noua nuanță, a realizat repede că îi lipsește strălucirea părului blond care o făcuse cunoscută. După o perioadă scurtă cu părul șaten, vedeta a ales să se întoarcă la culoarea deschisă ce o definește.

Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare

Însă, Andreea Ibacka a recunoscut că, deși la început a fost încântată de noua nuanță, a realizat repede că îi lipsește strălucirea părului blond care o consacrase. După o scurtă perioadă cu părul șaten, vedeta a decis să revină la culoarea deschisă care o definește atât de bine.

„M-a întrebat și soțul: «De ce te-ai vopsit șaten?». «Simțeam nevoia de o schimbare, zi mersi că m-am vopsit!». După lungi insistențe, fetele mele magice (responsabile cu cel mai superbisim blond) mi-au făcut moftul, măcar să scape de gura mea. De 8 zile sunt șatenă… după o viață de blond. Și fiindcă au avut dreptate și deja m-am programat pentru șuvițe mai deschise , las pozele acestea aici drept dovadă. Sau amintire, mă rog”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Cei de acasă au fost impresionați de curajul ei de a încerca un nou look, iar mulți au apreciat atât schimbarea, cât și întoarcerea la blond, subliniind că vedeta radiază în orice variantă. „Ești superbă, indiferent de culoarea părului,” a comentat un admirator, evidențiind reacțiile pozitive din comunitatea ei online.