18 iun. 2023 | 18:59

Clipe de coșmar pentru Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi l-au dus pe fiul lor de urgență la spital, ce a pățit micul Tiago

Monden
Clipe de coșmar pentru Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi l-au dus pe fiul lor de urgență la spital, ce a pățit micul Tiago

Clipe de coșmar pentru Cabral și Andreea Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre o situație complicată în care a fost implicat unul dintre copiii lor. Micuțul Tiago a fost transportat de urgență la spital, după ce părinții i-au administrat tratamente fără a obține vreun efect.

Clipe de coșmar pentru Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea showbizului românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2011, și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Prezentatorul de televiziune mai are și o adolescentă dintr-o căsătorie anterioară.

Cabral și Andreea Ibacka sunt foarte uniți și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sentimentele între cele două vedete nu au dispărut. Mai mult decât atât, relația amoroasă dintre ei este presărată cu glume și râsete, astfel de momente întreținând flacăra iubirii de-a lungul anilor și aducându-le partenerilor bucurie în viața de zi cu zi.

Între Cabral și Andreea Ibacka este o diferență de opt ani, însă acest aspect nu i-a împiedicat să se iubească. Relația lor a început ca o simplă prietenie, în timp transformându-se în ceva mult mai profund. Rodul iubirii dintre cele două vedete sunt cei doi copii despre care am vorbit anterior.

Cabral și Andreea Ibacka au trăit, în urmă cu puțin timp, clipe de real coșmar. Chiar vedeta de televiziune a mărturisit că totul s-a întâmplat din cauza stării unuia dintre copii. Este vorba despre băiețelul pe care cei doi îl au împreună, pe nume Tiago. Se pare că acesta s-a confruntat cu dificultăți privind starea de sănătate.

Copilul lor a fost transportat de urgență la spital

Micuțul Tiago a suferit de o febră foarte ridicată. Părinții i-au administrat antitermice, însă temperatura băiețelului nu a scăzut, Cabral și Andreea Ibacka fiind puși în situația de a apela de urgență la serviciile medicale. Cele două vedete l-au transportat pe copil la cel mai apropiat spital.

Cabral a făcut publică situația pe rețelele sociale, unde a publicat și o fotografie cu soția lui și micuțul Tigao. Bărbatul a ales să facă public evenimentul pentru a demonstra că viața sa nu este mereu perfectă, ci se confruntă și cu provocări și îngrijorări precum orice altă familie.

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici, pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră cu Tiago, suparăți, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci… Andreea și cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă”, a transmis Cabral, într-o postare publicată pe Facebook, unde a atașat și o poză cu soția și copilul.

Celebrul prezentator de la Pro TV și-a exprimat recunoștința pentru mesajele primite de la internauți. Micuțul Tiago se simte foarte bine și nu a fost necesară internarea în spital.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro