Andreea Esca, ce lovitură financiară. 100.000 de euro lunar, fără salariul de la Pro TV

Andreea Esca, afacere de 100.000 de euro pe lună

Ce salariu are Andreea Esca la Pro TV? Nici nu mai contează, deoarece prezentatoarea de televiziune a dat lovitura pe plan financiar, cu ajutorul unei investiții majore, pe care o gândește de mai bine de 10 ani de zile! Va încasa câte 100 de mii de euro în fiecare lună!

Andreea Esca, afacere de 100.000 de euro pe lună

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai bune prezentatoare de știri din România și a reușit în zeci de ani de carieră să se țină departe de scandalurile din show bizz sau de altă natură. Mereu a fost discretă cu viața privată, dar la fel a făcut și când vine vorba despre afacaeri.

Ei bine, ultima afacere pe care a făcut-o Andreea Esca îi va aduce n fiecare lună un venit de 100.000 de euro. Potrivit voxbiz.ro, Andreea Esca deține un bloc de birouri. Acesta a fost proiectat încă din 2009 și urmează să fie dat în folosință. Clădirea se află în zona Calea Călărașilor – Pache Protopopescu și a fost realizat de către o firmă de arhitectură de renume. Clădirea Pro Tower, pe care o puteți vedea în Galeria Foto, ar urma să fie inaugurată la finalul acestui an și îi va aduce vedetei de televiziune o adevărată avere în fiecare lună.

Andreea Esca, afacere de 100.000 de euro pe lună
Andreea Esca, afacere de 100.000 de euro pe lună

Andreea Esca are și un hotel în Cluj-Napoca

Potrivit unor site-uri specializate în imobiliare, Pro Tower oferă birouri de 250 de metri pătrați pentru 2625 de euro pe lună. Așadar, chiria pe metru pătrat ajunge la aproximativ 10,5 euro pe lună. Un mic calcul ne arată că suprafața totală de 11.035 metri pătrați sau cei 9.690 de metri pătrați utili îi vor aduce Andreei Esca 101.745 în fiecare lună.

Aceasta nu este prima investiție de acest gen al știristei de la Pro TV. Împreună cu soțul ei, Andreea Esca a cumpărat un hotel în Cluj-Napoca, chiar lângă catedrală. Vedeta de televiziune urmează să renoveze clădirea istorică și să facă din ea un hotel de lux, afacere care îi va aduce vedetei alte venituri serioase, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI