Andreea Esca a dispărut de la Știrile PRO TV. Ce s-a întâmplat acum

Andreea Esca a dispărut de la Știrile PRO TV. Ce s-a întâmplat acum
Andreea Esca a dispărut de la Știrile PRO TV. Ce s-a întâmplat acum

În ziua în care copii Andreei Esca au fost la analize, prezentatoarea nu a mai apărut la jurnal. Ce face acum știrista.

Ce s-a întâmplat acum. Andreea Esca a dispărut de la știri

După ce, ieri-dimineață, Andreea Esca și-a programat cei doi copii la mai multe analize medicale, prezentatoarea știrilor de la Pro TV nu a  fost văzută la pupitrul jurnalului pe care îl prezintă de aproape 20 de ani.

Deoarece Andreea este în concediu, Oana Andoni i-a luat locul. Dacă știrista se afla la începutul lunii pe litoral, zilele trecute a evadat din nou din București și a petrecut timp alături de tatăl ei și de apropiați.

Ce face Andreea Esca în concediu

Andreea Esca a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii, în care aceasta, alături de tatăl ei și mai multe persoane curățau de gunoaie albia unui pârâu.

Grămadă de gunoaie
Andreea Esca a dispărut de la Știrile PRO TV. Ce s-a întâmplat acum

Am strâns cu tata( 82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… In final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte?

Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea sa le pese de natură și de perfecțiunea ei…nu vreau să exagerez!Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apa?”, a scris Andreea Esca.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI