Andreea Berecleanu dă lovitura în instanță. Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Andreea Berecleanu dă lovitura în instanță. Decizia de ultimă oră a judecătorilor
Andreea Berecleanu a câștigat în instanță

În urmă cu șapte ani, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat, însă abia de curând au reușit cei doi să își încheie socotelile. Actualul consulul general din Africa de Sud a cerut ca fosta prezentatoare de la Antena 1 să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei pe care aceștia au avut-o.

Andreea Berecleanu dă lovitura în instanță

Cu doar câteva zile în urmă, magistrații Tribunalului București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu. Judecătorii au respins acțiunea consulului din Africa de Sud, după ce au ajuns la concluzia că faptele s-au prescris.

”Admite excepția prescripției, invocată de pârâtă. Respinge acțiunea ca fiind prescris dreptul material la acțiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare.

Cererea de apel se va depune la Tribunalul București secția a VII-a civilă. Pronunțată azi 04.11.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia judecătorilor, potrivit Cancan.

Procesele pentru plata pensiei alimentare

Mai multe procese pentru plata pensiei alimentare au fost intentate de către Andreea Berecleanu către fostul ei soț. Se pare că Andrei Zaharescu a obținut o reducere de 200 de dolari, față de cei 600 de dolari, pe care îi ceruse în instanță. Acesta a motivat la acea vreme că are nevoie de bani pentru întreținerea ultimului său fiu.

Pe de altă parte, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei partenere de viață plata cheltuielilor de judecată, care, până acum se ridică la suma de aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre căsnicia cu Andrei Zamfirescu

Cu ceva timp în urmă, Andreea Berecleanu a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre căsnicia cu Andrei Zaharescu. Totodată, fosta prezentatoare de la Observator a spus și de ce s-a încheiat.

”La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am și dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relația actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui inițial’, a declarat Andreea Berecleanu, la un post de televiziune, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI