Andreea Bănică s-a dezlănțuit pe scenă. Clipul a devenit imediat viral, fanii nu și-au putut lua ochii de la decolteul ei: “M-am uitat de două ori și tot sunt șocat”

de: Violeta Badea
27 08. 2024

Un clip cu Andreea Bănică în timpul unui concert a devenit rapid viral pe rețelele sociale, atrăgând atenția fanilor din întreaga țară. Artista, deși nu se mai află la prima tinerețe, a dat dovadă de o energie incredibilă și a impresionat cu mișcările sale provocatoare. Însă, decolteul ei le-a atras cel mai mult atenția internauților. Vezi imaginile cu vedeta care i-au lăsat fără cuvinte pe bărbați!

Andreea Bănică, cu sânii la vedere pe scenă

La 46 de ani, Andreea Bănică demonstrează că vârsta este doar un număr. În timpul unui concert recent, vedeta a urcat pe scenă plină de energie, îmbrăcată într-un top mulat de culoarea pielii care i-a pus în valoare bustul amplu și talia de invidiat.

Mișcările sale de dans au fost pe măsura așteptărilor, electrizând publicul și captând atenția camerelor de filmat. Un utilizator de TikTok a surprins momentul și a postat clipul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Internauții nu au mai putut fi atenți la versurile melodiei

Imaginile cu Andreea Bănică au devenit virale într-un timp record, adunând mii de vizualizări și comentarii. Internauții au fost impresionați de energia și carisma artistei, dar mai ales de ținuta provocatoare și de mișcările sale de dans.

Unii dintre fani au glumit pe seama faptului că nu s-au mai putut concentra pe versurile melodiei, fiind captivați de priveliștea oferită de superba blondină.

”M-am uitat de 30 de ori… tot nu înțeleg versurile”, a scris un utilizator, reflectând sentimentele multora dintre cei care au văzut clipul.

Te-ar mai putea interesa și Andreea Bănică s-a filmat în intimitatea casei. Ce imagini a postat pe internet artista!

Reacții spumoase din partea fanilor

Comentariile pline de umor nu au întârziat să apară sub clipul viral. Fanii au fost fascinați de apariția vedetei și nu și-au ascuns uimirea. ”Nu mai trebuie voce, lumea e fascinată de priveliște!” a comentat un internaut, în timp ce altul a scris: ”Nu mi-am găsit soțul în comentarii, e de bine?”.

Alții au recunoscut că au fost atât de captivați de spectacolul vizual încât au pierdut firul melodiei: ”A și cântat? Că eram în alt film”, a scris un tiktoker. Un alt fan, evident impresionat, a declarat: ”M-am uitat de două ori și tot sunt șocat”.

Te-ar mai putea interesa și Andreea Bănică i-a fermecat pe toți cu rochia transparentă prin care s-a văzut prea mult. Ipostază de senzație la 46 de ani!