26 iun. 2024 | 10:10

Andreea Bănică i-a fermecat pe toți cu rochia transparentă prin care s-a văzut prea mult. Ipostază de senzație la 46 de ani

Monden
Andreea Bănică i-a fermecat pe toți cu rochia transparentă prin care s-a văzut prea mult. Ipostază de senzație la 46 de ani
Andreea Bănică, apariție de senzație

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste din România. Ajunsă la frumoasa vârstă de 46 de ani, vedeta are un corp de invidiat și își surprinde fanii în cele mai incendiare ipostaze.

Apariție de senzație pentru Andreea Bănică

Andreea Bănică a atras atenția cu apariție ei pe rețelele de socializare, acolo unde, de cele mai multe ori, apare în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe.

Vedeta este foarte activă pe Instagram, iar recent a postat o fotografie care i-a uimit pe urmăritori. Andreea a pozat într-o rochie lungă, neagră și transparentă, care i-a scos în evidență trupul sculptat.

Andreea a împlinit de curând 46 de ani, dar nu arată acest lucru. Se mândrește cu o siluetă de fotomodel.

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă

După două nașteri, Andreea Bănică are un trup impecabil și a dezvăluit cum reușește să se mențină la 46 de ani. Artista a recunoscut că s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, un internaut a întrebat-o ce mănâncă și cât de strictă este dieta ei. Vedeta a mărturisit că nu mănâncă deloc dimineața. Știe că trebuie, dar nu poate. Ia prima masă la prânz și nu mănâncă în fiecare zi același lucru.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică nu are nicio operație estetică

Unele persoane au acuzat-o pe Andreea că ar avea operații estetice. Chiar dacă zvonurile legate de acest subiect sunt din ce în ce mai răspândite, artista le-a negat, spunând că fizicul ei se datorează efortului pe care îl depune și genei.

„Cred că ține mult și de genă și de cum îți dorești să fii. Mi-am dorit mereu că pruncii mei sa fie mândri că au o mamă tânără și frumoasă. Puțin sport, diete, tratamente faciale.

Mă mândresc că nu am, până acum, operații estetice, dar nu exclud asta. Am plan pe viitor, pentru că înaintez în vârstă, nu o iau înapoi. Vreau să mă bucur de corpul meu, să fiu sănătoasă mental:, a spus Andreea Bănică, în urmă cu ceva timp.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro