Andreea Bănică, fără lenjerie intimă, pe stradă. Rochia cu care a atras privirile

Andreea Bănică, fără lenjerie intimă, pe stradă. Rochia cu care a atras privirile

Pentru cei mai mulți care o cunosc, Andreea Bănică rămâne una dintre cele mai cunoscute voci de la noi din țară,  frumoasă, cu o carieră de succes, și o familie foarte frumoasă. Și nu de puține ori, chiar dacă este mamă a doi copii, vedeta și-a etalat formele de invidiat.

Andreea Bănică, la 42 de ani, forme de invidiat

Ajunsă deja la 42 de ani, Andreea Bănică este una din cele mai stabile soliste de la noi, cu o viață personală dar și profesională echilibrată. Dacă ar fi să ne gândim, nu este prima dată când Andreea, cu forme de invidiat, chiar și după ce a născut doi copii, face senzație cu ținute puțin extravagante, dar care scot în evidență atuurile ei feminine. Așa a fost și cazul scurtului pictorial făcut de curând de vedetă, pictorial în care a decis să îmbrace o ținută extrem de decupată în partea din față. Cum era de așteptat, comentariile au apărut instant pe contul de socializare al vedetei.

Cu o rochie vaporoasă Andreea face senzație pe internet

Blonda, posesoarea unui trup  cu forme foarte bine conturate, a făcut furori zilele acestea pe internet, odată cu publicarea unor poze într-o rochie de seară, am spune noi, chiar dacă subțire și colorată, dar foarte decoltată în față, și după cum se poate observa cu ochiul liber, fără să aibe pe sub rochița de vară, lenjeria intimă.

Andreea Bănică, fără lenjerie intimă, pe stradă. Rochia cu care a atras privirile
Andreea Bănică, fără lenjerie intimă, pe stradă. Rochia cu care a atras privirile

Rochia vaporoasă și decupată în partea din față, pe sub care pare că nu poartă lenjerie intimă a stârnit reacții care mai de care, mai interesante din partea fanilor vedetei, pe rețelele de socializare, dar majoritatea lăudau corpul divei de 42 de ani, forme pe care multe domnișoare, mult mai tinere decât ea, și le-ar dori.

”Dacă ai așa un corp”, ”feminitatea nu e pentru toată lumea. Superbă”, ”Ăștia care tot comentați vai nu ai chiloți, sunt și chiloți fără cusătură, invizibili”, ”Ce contează câți copii are atât6a timp cât corpul îi permite?”, ”Ești superbă din cap până-n picioare”, ”Frumusețe mare”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești minunatăp”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă rău”, ”O femeie foarte stilată, modernă”, ”Ești spectaculoasă”, ”A întrecut măsura de data asta, dar e superbă”, ”Arată super bine”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI