Andreea Bănică, după ce Andreea Bălan s-a pozat în costum de baie: “Cum îți permiți”

Andreea Bănică, după ce Andreea Bălan s-a pozat în costum de baie: “Cum îți permiți”
Andreea Bănică, după ce Andreea Bălan s-a pozat în costum de baie: “Cum îți permiți”

Dansează, are o viață activă, a primit și puțină suferință de la cel care le rânduiește pe toate, astfel că ne-am fi putut imagina că fizic tot neschimbată va rămâne odată cu trecerea timpului. După cele două sarcini ne-am fi așteptat, totuși, ca situația să stea cătuși de puțin diferit, dar, uimitor, Andreea Bălan rămâne la forma pe care o avea înainte de a deveni mamă.  Cu amuzant a spus același lucru și colega sa de breaslă, Andreea Bănică, care a ”mustrat-o” pentru felul cum arată.

Andreea Bănică, despre cum arată Andreea Bălan în costum de baie

Andreea Bălan s-a afișat deunăzi la piscină, alături de fetele sale, Ella și Clara. Nu grija pentru micuțe a uimit lumea, ci felul în care arată cântăreața. Deși viața sa a fost mereu activă, iar de mai bine de un deceniu dansul îi este principala pasiune, cât și parte a conceptului pe care îl prezintă pe scenă, în spectacole, fanii s-ar fi așteptat ca măcar după cele două sarcini să arate diferit.

Despre șocul tuturor a vorbit, pe scurt și într-un mod ironic, și Andreea Bănică:

„Cum iti permiti sa ramai neschimbata? Slaba si mama? Asa ceva??‍♀️ Pune mana si da costumul de baie jos ?????‍♀️
Se vede gena buna ❤️”.

Cele scrise de colega sa de breaslă au fost pe deplin înțelese de Andreea, astfel că replica a sosit rapid: „??????❤️❤️❤️ ce bine ai spus”.

Comentariile fanilor, care mai de care

De acord nu s-au pus și admiratorii, care ba au criticat-o, ba au aplaudat-o pentru înfățișarea sa. „Ești foarte frumoasă Andreea, eu întotdeauna spun adevăru’, dacă nu îmi place ceva îți scriu , dar pot să spun că arăți foarte bine și ai două fetițe minunate ?/ SUPERBE AI VESELE CA DE OBICEI! ???❤️❤️❤️?????????./ Coolest mom ever!/ ❤️❤️❤️In rest ești o minunată ❤️❤️și fetele doua prințese/ Amazing mom!/ Ești superbă, Andreea/ Vacanță plăcută, o meritați din plin”, sunt câteva dintre comentariile pozitive.