16 mart. 2021 | 16:47

Andreea Bănică, dezgustată după ce a fost la supermarket. Ce a găsit în alimentele cumpărate

Monden
Andreea Bănică, dezgustată după ce a fost la supermarket. Ce a găsit în alimentele cumpărate
Andreea Bănică, dezvăluiri despre ce i s-a întâmplat după ce a venit de la supermarket

Andreea Bănică a expus fanilor un episod destul de neplăcut. Ce a găsit artista în alimentele cumpărate recent de la un supermarket? Vedeta a încercat astfel să-i avertizeze cel puțin pe românii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, detalii despre un episod nefericit. Ce s-a întâmplat după ce a fost la supermarket?

Andreea Bănică a avut parte de o surpriză neplăcută după ce s-a întors de la cumpărături. Deși a crezut că e o simplă vizită la supermarket, nu a fost așa. Vedeta a observat dezgustată totul chiar când se pregătea să gătească pentru cei doi copii și soțul său.

Artista a făcut totul public și i-a atenționat astfel pe românii care o urmăresc să fie cu ochii pe detalii. Mai exact, blondina a fost scoasă din sărite când a observat caserola cu pulpe de pui stricate. Faptul că a dat peste carnea stricată i-a creat un discomfort imens, pentru că oricum solista nu adoră să pună mâna pe carne, dar o face de dragul celor iubiți.

„După ce am desfăcut acea caserolă cu carne stricată, mi-am stricat ziua. Vă spun un secret, nu suport să pun mâna pe carne crudă. Am făcut-o de dragul familiei pentru că trebuie să le gătesc. Astăzi mi s-a întors stomacul pe dos!”, a spus Andreea Bănică, într-un story, pe contul ei de Instagram.

De asemenea, a menționat că nu este pentru prima dată când are o astfel de experiență, trâgnd un semnal de alarmă în fața internauților. Deși ar putea să lase această treabă în dreptul unei angajate, Andreea își face mereu timp să se ocupe de familie și să le gătească micuților exact ce le place.

Cu ce se laudă că a gătit?

Recent, cunoscuta cântăreață se lăuda pe rețelele de socializare că a făcut sarmale, un preparat pe care acum nu multe doamne se încumetă să-l facă. „Dupa ce i-am gatit tot anul, desi el nu recunoaste, ? l-am dat gata pe Lucian cu sarmalele mele de data asta.

Am facut pentru prima data in viata mea sarmale singura, dupa indicatiile soacrei, bineinteles, sa iasa ca la mama acasa. Am mai incurcat eu una alta, nu se putea sa fie totul perfect din prima, dar tot am incredere ca o sa va placa! ? Va astept pe Youtube sa vedeti tot filmuletul si sa imi spuneti apoi voi dupa ce reteta le faceti! ?”, a fost mesajul Andreei Bănică de pe pagina sa oficială de facebook.com.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Simona Halep, acționar în SuperLiga? Clubul care pune la cale ”transferul” anului
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Decizie pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. Klaus Iohannis tocmai a promulgat NOUA LEGE
Capital.ro
Perioada ideală pentru a planta castraveți | Lucrurile de care trebuie să ții cont pentru o producție prosperă
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro