Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația. Cum au făcut anunțul

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația. Cum au făcut anunțul
Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația. Cum au făcut anunțul

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint într-un mod mai puțin obișnuit. Nu au făcut vreun anunț, ci au postat fiecare câte o poză pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt făcute pe aceiași barcă, dar fiecare s-a fotografiat separat și și-a pus pe contul lui fotografia, însoțită de câte un mesaj misterios.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația întrun mod ciudat. Cum au anunțat

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au ales un mod ciudat prin care să anunțe că sunt împreună. S-au pozat separat, pe aceiași barcă, și au postat fiecare pe rețeaua lui de socializare câte o poză cu un mesaj misterios.

Astfel, Andreea Bălan și-a însoțit fotografia de mesajul ”Atenție la tribord”, iar Tiberiu Argint a pus mesajul la fotografia lui-”Atenție la babord”. Astfel, se poate spune că cei sunt sunt împreună, dar separat.

Fotografia și mesajul postate de Andreea Bălan pe rețeaua de socializare
Fotografia și mesajul postate de Andreea Bălan pe rețeaua de socializare

Fanii virtuali ai celor doi s-au prins imediat că cei doi au petrecut împreună, de fapt

Fanii virtuali s-au prins și ei de anunțul cu perdea făcut de cei doi. ”Andreea…am vazut si la Tiberiu Argint. ..poza. .tu tribord. .El babord! Viata merge inainte. .si e una singura! Traieste-ti-o langa oameni care te fac fericita!”, a scris Rotariu Catalina în comentariile postării Andreei Bălan.

Andreea Bălan a primit nu mai puțin de 11000 de like-uri la fotografia ei și 67 de comentarii, care de care mai frumoase. ”TE IUBESC MULT DE TOT EȘTI CEA MAI FRUMOASA CÂNTĂREAȚA TE ADOR EȘTI MINUNATA ȘI SCUMPA ȘI SUPERBA EȘTI O MAMICA DE NOTA 10000000000. EȘTI PUTERNICA ȘI ÎNVINGATOARE.PRINTESELE TALE SUNT FOARTE SCUMPE. AI O FAMILIE MINUNATA. ANDRE LOCUL 1 ÎN ROMÂNIA. NASI TAI SUNT FOARTE MINUNATI!”, i-a scris Andreea Soare celei pe care o admiră.

Andreea Bălan se află în plin divorț de George Burcea

Andreea Bălan se află în plin divorț cu actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale. Actele de divorț au fost depuse mai demult, dar epidemia de coronavirus a închis mult timp sălile de judecată, astfel că divorțul, respectiv custodia copiilor, nu a fost finalizat până acum.

Anunțul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea a venit atunci când nimeni nu se aștepta, mai la începutul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI