Gestul romantic al Andreei Bălan pentru Tiberiu Argint! George Burcea se va enerva

Andreea Bălan, gest romantic pentru Tiberiu Argint

Andreea Bălan este îndrăgostită până peste cap! Cunoscuta artistă a făcut un gest suprinzător pentru iubitul ei, gest pe care unii l-au catalogat drept nepotrivit. Gurile rele susțin că George Burcea ar avea de ce să se supere.

Andreea Bălan, gest romantic pentru Tiberiu Argint

Andreea Bălan este extrem de fericită! Cunoscuta cântăreață radiază la fiecare postare din mediul online, iar fanii nu au altceva de făcut decât să se bucure pentru ea. Andreea nu-și lasă iubitul nerăsfățat, mai ales după ce bărbatul a făcut primul pas și i-a pregătit un sejur în Bulgaria care a surprins-o foarte tare. Acum, Andreea le-a dat tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare o veste deosebită. Aceasta urmează să scoată o piesă care va purta numele de „Poveste de toamnă”. Cum a menționat de câteva ori, piesele blondinei sunt inspirate din viața sa personală. Iar la fel cum a ales să lase piesa „Inimă de fier” să vorbească, așa a decis și de data asta să lase ritmul, versurile și timbrul ei să spună tot ce este nevoie.

Mai mult decât atât, pentru a putea clarifica din start toate scenariile care ar putea să apară, descrierea folosită de solistă a fost și ea una extrem de sugestivă, la fel ca și fotografiile postate. „Azi filmez videoclip la “Poveste de toamna”, o piesa foarte frumoasa pe care abia astept sa o ascultati 🎼🍁 Totodata, azi fiind luni, aveti super vlog pe youtube cu Ella si Clara cu multa distractie si veselie. Astept comentariile voastre ❤️” a scris Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram. „Ești superbă, Andreea / Se vede cât ești de fericită / Bravo, mă bucur pentru tine / Cred că melodia asta este pentru iubitul tău, nu? / Ce frumosssss, o melodie pentru tine și iubitul tău / Sper să fie vorba despre povestea voastră de iubire, de-abia aștept să o ascult” sunt doar câteva dintre comentariile primite de artistă, la postarea în cauză.

„Este dezamăgită de comportamentul lui”

„Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o cface acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”
Sursă WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI