Ce spunea George Burcea, când Andreea Bălan a fost la un pas să moară. I-a pupat și tălpile

Ce spunea George Burcea, când Andreea Bălan a fost la un pas să moară. I-a pupat și tălpile
Ce spunea George Burcea, când Andreea Bălan a fost la un pas să moară. I-a pupat și tălpile

A trecut un an de zile de când Andreea Bălan a trecut prin cea mai dificilă problemă a vieții: stopul cardiac. S-a întâmplat în timpul nașterii prin cezariană a celei de-a doua fetiță a sa, Clara Maria. Altături de artistă a fost atunci soțul ei, George Burcea, care a încercat să o ajute cu tot ce a putut.

Ce spunea George Burcea, când Andreea Bălan a fost la un pas să moară

La vremea respectivă, George Burcea a povestit cum a decurs fiecare moment din sala de nașteri, atunci când soția sa a făcut stop cardio-respirator, imediat ce a adus-o pe lume pe Clara Maria, acum în vârstă de un an.

„Nu m-am aflat niciodată într-o astfel de situaţie şi a fost un moment în care trebuia să sărbătorim: venea un copil, un al doilea copil şi am văzut două lucruri total diferite. Am văzut venirea pe lume a Clarei, care era foarte frumoasă, iar în partea dreaptă, dacă mutai cadrul, erai tu, pe masa de operaţii şi fetele care te resuscitau. Nu ştiai dacă să te bucuri, să plângi, să râzi. După aceea a fost o perioadă destul de grea, pentru că au fost vreo trei-patru ore în care doctorii efectiv fugeau de mine, asistenţii fugeau de mine, pentru că nu puteau să-mi spună nimic, pentru că tu încă nu erai stabilă.

Și atunci ei nu doreau să se pronunțe. Eu am văzut că era ceva grav, pentru că te resuscitau. În momentul în care ei mi-au predat-o pe Clara, ți-am zis: a fost efectiv film! A fost film, pentru că odată mi-a adus bucuria în brațe, o țineam pe Clara, totodată nu eram foarte atent la Clara, pentru că mă uitam în partea dreaptă, la tine, că te resuscitează. Fetele și-au jucat-o: «Știți, că domnul Burcea, felicitări! Că câr, că mâr, că să vă trăiască fetița», zic: «Da, da, da, fetița, dar soția ce face? Că o resuscitați acolo». «Nu, nu, uitați, ce bine e (n.r.: fiica lor), ce neagră e, are păr mult», zic: «Da, da, are, dar soția?» (…).  Într-adevăr, înţeleg cadrele medicale, că de foarte multe ori oamenii se panichează (…). Eu am plecat foarte liniştit, am avut încredere în medici. Am stat pe hol, până la 4 dimineaţa, încercând să dau de cadrele medicale. Mi-au explicat tot ce s-a întâmplat. Pericolul mare trecuse şi m-am bucurat, m-am relaxat puţin. 2 zile am vorbit cu ea… (….)Nu mi-am imaginat vreodată că o să văd pe cineva atât de drag cu un tub în gură. (…). A fost dificil, pentru că pe Clara am ţinut-o în braţe abia a doua zi. A doua zi aveai o mască de oxigen, erai speriată, erai panicată (…)„, – a dezvăluit George Burcea într-un episod de vlog, făcut public pe canalul de YouTube al Andreei Bălan, la vremea respectivă.

I-a sărutat piciorul

Andreea Bălan a povestit la rândul ei cum George Burcea i-a sărutat piciorul atunci.

„Ella seamănă cu mine, Clara seamănă cu tine. V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu? Soțul meu este minunat. Îmi vine să plâng pentru că de-abia acasă am aflat cât de greu i-a fost lui. Acasă, când am scăpat de toate medicamentele mi-am dat seama că ceea ce spune este real și greu. Mi-a zis doamna doctor că a venit la Terapie Intensivă și mi-a zis că am un soț extraordinar și că nu a putut să mă pupe din cauza firelor pe care le aveam și mi-a pupat piciorușul.” – a dezvăluit Andreea Bălan.

Acum la un an de la aceste evenimente, Andreea Bălan se pregătește să depună actele de divorț. Cei doi nu mai formează un cuplu și nu mai locuiesc împreună de aproximativ două luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI