Andreea Bălan și Antonescu, primele imagini la America Express. Cum au ales să se îmbrace

Andreea Bălan și Antonescu, primele imagini la America Express. Cum au ales să se îmbrace
Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pornit în una dintre cele mai grele aventuri în cel de-al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1. Cum se descurcă cele două membre ale trupei ANDRE în America?

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express

Trupa ANDRE, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, a luat naștere în anul 1998. Din păcate, în anul 2004 s-a destrămat, însă asta nu înseamnă că cele două nu au rămas prietene.

Acum, putem spune că trupa ANDRE s-a reunit pentru a participa la America Express, una dintre cele mai grele emisiuni, ca și echipă. Cele două artiste au intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program. Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. America Express continuă!”, a spus prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, pe rețelele de socializare.

Deocamdată nu a fost anunțată data la care se va difuza noul sezon pe micile ecrane. Vedetele încă se luptă pentru marele premiu, însă au apărut primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu din timpul emisiunii.

Mesajul Andreei Bălan înainte de a pleca în America

Înainte de a pleca în America, Andreea Bălan le-a lăsat un mesaj fanilor pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că speră ca echipa din care face parte să ajungă cât mai departe în competiție, sperând să se distreze pe tot parcursul show-ului și să revină acasă cu vești bune.

,,Dragilor, mai am inca putin si ma voi imbarca spre Mexic in America Express @asiaexpressromania Contul meu de instagram va fi preluat de bunul meu prieten Alex @alexandrubrk, si el va posta in urmatoarele saptamani. Sa imi tineti pumnii mie si @andreeaantonescu.

Speram sa rezistam cat mai mult, sa va amuzam si sa revenim cu vesti bune Va iubesc mult si multumesc tuturor pentru mesajele trimise si pentru cele pe care le veti trimite (le voi citi la intoarcere). ”, a fost mesajul cântăreței.

Citește și: Cine o înlocuiește pe Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva!” după ce a plecat la America Express