Andreea Bălan, schimbare radicală în relația cu Tiberiu Argint. A făcut anunțul chiar aseară VIDEO

Andreea Bălan, schimbare radicală în relația cu Tiberiu Argint. A făcut anunțul chiar aseară VIDEO
Andreea Bălan: ”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat”

Andreea Bălan, după divorțul cu scandal de George Burcea, se pare că și-a găsit cât de cât liniștea. După o scurtă perioadă de singurătate Andreea Bălan a început o nouă relația cu Tiberiu Argint. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi, dar Andreea Bălan nu își face planuri de viitor, deocamdată.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint fără planuri importante de viitor

De-a lungul timpului Andreea Bălan a suferit multe dezamăgiri în dragoste, ultima terminându-se cu un divorț dureros. Viața amoroasă a vedetei a fost dată peste cap, iar acum suflă și-n iaurt, cum se spune, când vine vorba de planuri de viitor.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint evoluează frumos, spune vedeta, dar deocamdată este mai circumspectă și nu mai vrea planuri. Invitată la ”XtraNightShow”, la Antena Stars, vedeta a vorbit deschis și sincer despre actuala sa relație și despre planuri.

”Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită.”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.

”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat”

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a început relativ repede după divorț. Mulți s-ar fi așteptat că blonda să facă următorul pas, dar Andreea Bălan nu se mai grăbește și vrea ca totul să meargă de la sine, dacă se poate.

Întrebată dacă există planuri de viitor, în special dacă este vorba de căsătorie, Andreea a declarat că nu. Nu și-a propus, pentru moment, să se recăsătorească, dar nu exclude posibiltatea dacă lucrurile vor evolua cum trebuie.

”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești.

Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine.”, a mai spus Andreea la Xtra Night Show.

 Andreea pare că nu poate trece peste relația cu George Burcea

Ne-am fi așteptat că odată ce divorțul să se pronunțe, fiecare să-și vadă de viața și relația sa. Numai că Andreea nu prea a trecut peste drama divorțului și a despărțirii de George Burcea.

Activă pe Instagram Andreea a vorbit, aproape în permanență, cu fanii ei despre divorț, despre relația actuală cu Geroge Burcea. Într-una din discuțiile cu fanii Andreea a dat de înțeles că încă mai suferă din această cauză.