08 mai 2024 | 13:47

Andreea Bălan s-a făcut de râs, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmată când cade de pe scenă în timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

Monden
Andreea Bălan s-a făcut de râs, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmată când cade de pe scenă în timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

Recunoscută pentru show-urile pe care le face în timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Bălan s-a făcut de râs recent atât în mediul virtual, cât și în lumea reală.

Din câte se pare, celebra artistă a susținut un concert într-o localitate din județul Constanța, însă ceea ce s-a întâmplat pe scenă i-a amuzat copios pe cei din jur, chiar dacă incidentul se putea termina prost pentru Andreea Bălan.

Așa cum se poate vedea și în imaginile pe care chiar celebra cântăreață le-a postat pe TikTok, în timpul concertului, când vrea să realizeze o coregratie, Andreea Bălan cade de pe scenă. Însă dansatoarele nu par a se speria, ci continuă să danseze, după ce se uită pentru câteva minute la artista căzută.

Andreea Bălan a căzut de pe scenă

Andreea Bălan a făcut haz de necaz și a postat pe TikTok un filmuleț realizat chiar în momentul în care cade. „Moment before disaster” („Momentul dinainte de dezastru”), a scris ea peste imagini.

„Așa se dispare din scenă”, este mesajul pe care Andreea Bălan l-a pus în descrierea clipului video de pe TikTok.

@andreeabalan Asa se dispare din scena 🤪😝 #AndreeaBalanShow #BestShow ♬ original sound – Andreea Balan

În doar câteva ore de când a fost postat pe internet, clipul video a adunat aproape 400.000 de vizualizări și peste 150 de comentarii.

„Așa a dispărut și Boc în emisiunea lui Andrei Gheorghe”, „Ce, doar Beyonce știe să cadă? Bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Din greșeli învățăm. Data viitoare să verificăm găurile din scenă”, „Și când cade e simpatică”, „Așa a fost coregrafia”, „Și la case mai mari se întâmplă” și „Sper că nu te-ai lovit prea tare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat când au văzut imaginile cu Andreea Bălan.

Câți bani primește Andreea Bălan pentru un concert

De-a lungul timpului, s-a vorbit că Andreea Bălan ar primi foarte mulți bani pentru concertele sale, însă artista a făcut lumină în acest caz, în urma unui podcasta la care a participat.

Din spusele cântăreței, ea cere între 2.000 și 5.000 de euro pentru o cântare și nu i se pare deloc o sumă mare, raportat la salariile și traiul din România.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru, cinci mii, cât să iei?

Afară, normal că ceilalți au sute de mii, pentru că și traiul este la alt nivel. Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30.000 pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a spus Andreea Bălan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Parteneri
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Redactia.ro
Ce mesaj îi transmite Mara Bănică lui Culiță Sterp, după ce a amenințat că o dă în judecată?! „Singurul lucru pe care îl pot recomanda...”
Click.ro
Fotografii NEMAIVĂZUTE de la dineul Generației de Aur! Alături de cine a apărut CORINA CARAGEA
Vocea.biz
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști
Digi24
Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat că are cancer. Prințesa face chimioterapie
Unica.ro
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Florin Prunea, din nou pe terenul de fotbal, după 18 ani. Eveniment istoric pe Arena Națională! / VIDEO
Spynews
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în România
Capital.ro
Subiectele la Matematică pentru Evaluare Naţională 2024, clasa a VI-a, au fost publicate
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Mediaflux
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă în ziua în care fostul primar a fost eliberat / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro