Andreea Bălan, o nouă reacție în plin scandal de divorț. ”Eu sunt o norocoasă”

Andreea Bălan, o nouă reacție în plin scandal de divorț. ”Eu sunt o norocoasă”
Andreea Bălan, reacție în plin scandal de divorț

Andreea Bălan și George Burcea sunt subiectul zilei de aproape trei săptămâni. Cântăreața revine acum în prim-plan cu o reacție care a ridicat multe semne de întrebare. Ce mesaj a postat aceasta în mediul online?

Andreea Bălan, nouă reacție în plin scandal de divorț

Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de grea, dar cu toate astea reușește să-și mențină echilibrul psihic pentru a putea avea grijă de ce a mai rămas din familia sa. Cântăreața a ținut să posteze un mesaj extrem e emoționant în mediul online despre ființele pe care le adoră – mama și cele două fetițe ale ei. În cele scrise îi mulțumea calei care i-a dat viață pentru faptul că i-a fost aproape în cele mai grele momente, dar și în cele mai fericite.

”La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreaga lume ?❤️ Am fost și sunt o norocoasă să am o mamă minunată care mi-a fost alături întodeauna la bine și la rau, iar de când sunt mamă, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei. Abia când am devenit și eu mamă, am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mâdra de mama mea”
Andreea Bălan

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani MAMI si la multi ani tuturor femeilor din intreaga lume ?❤️ Am fost si sunt o norocoasa sa am o mama minunata care mi-a fost alaturi intodeauna la bine si la rau, iar de cand sunt mama, mi-a fost din prima zi aproape atat mie cat si Ellei si Clarei. Abia cand am devenit si eu mama, am inteles ce inseamna iubirea neconditionara si imi doresc sa fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetitele mele sa fie mandre de mine asa cum eu sunt mandra de mama mea. ???????❤️ Postează și tu povestea ta pe Instagram cu hashtag-ul #emama, abia aștept să citesc motivele pentru care ești mândru de mama ta! 🙂 Să știi că facem cel mai mare wall plin de mândrie pe emama.ro

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Atudinea lui George a schimbat totul

Amintim faptul că Andreea a rămas să le crească singură pe cele două fiice, după ce ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Conform declarațiilor artiste, atitudinea lui George a adus căsnicia lor în punctul acesta mort, după ce actorul a „deschis cutia Pandorei”, după ce s-a apucat să scrie o carte despre trăirile trecutului. Faptul că nu și-a manageriat bine emoțiile și strările care l-au rănit în copilărie l-a făcut în cele din urmă să se tranforme.