Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier în București. Ultimul story al artistei anunța că este în trafic

de: Sabina Anastasia
22 09. 2022

Andreea Bălan, implicată într-un accident în urmă cu doar câteva ore. Evenimentul rutier a avut loc în Capitală, la intersecția străzii Sibiu cu Bulevardul Timișoara. Două mașini au fost avariate, una dintre ele fiind chiar bolidul de lux al cântăreței. Ultimul story postat pe Instagram de către vedetă arată că aceasta se afla încă în trafic.

Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier, joi, 22 septembrie. Evenimentul a avut loc în București, la intersecția dintre strada Sibiu cu Bulevardul Timișoara, în jurul orei 13. Ultimul InstaStory publicat de către vedetă în urmă cu aproximativ patru ore (raportat la momentul redactării acestui articol- n.r.) arată că se afla încă în trafic.

„În trafiiic”, a anunțat Andreea Bălan pe un InstaStory, care poate fi vizualizat în galeria FOTO a acestui articol.

Cel mai probabil, la scurt timp după publicarea fotografiei cu pricina, vedeta a fost implicată într-un accident rutier. Mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un cetățean ucrainean. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Potrivit primelor informații, ucraineanul nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Din acest motiv, a intrat în coliziune cu bolidul de lux condus de Andreea Bălan, care costă câteva zeci de mii de euro.

Bolidul de lux al cântăreței a suferit avarii

Din fericire, niciunul dintre șoferi nu a prezentat răni în urma coliziunii mașinilor. Andreea Bălan și cetățeanul ucrainean au căzut de acord să se deplaseze la Biroul Accidente Ușoare, pentru a soluționa cazul. La fața locului, autoritățile i-au testat pe amândoi împotriva consumului de alcool, potrivit stiripesurse.ro.

Fără doar și poate, daunele provocate mașinii la volanul căreia se afla Andreea Bălan nu îi sunt indiferent vedetei. Cel mai probabil, cântăreața conduce bolidul de lux pe care și l-a achiziționat anul trecut. Este vorba despre o mașină pentru care a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro.

La vremea când s-au aflat primele informații despre achiziția vedetei, fanii săi au rămas cu adevărat uimiți. Noua mașină a costat-o pe Andreea Bălan cât un apartament. Însă știm deja cu toții că blondina o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

Andreea Bălan a renunțat, în anul 2021, la vechiul său SUV și a optat pentru un model mai nou. În prezent, artista conduce un Range Rover Evoque, model de anul trecut. Potrivit site-urilor de specialitate, prețul unui astfel de autoturism pornește de la suma de 37.000 de euro.