Andreea Bălan, anunțul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitură pentru George Burcea

Andreea Bălan, anunțul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitură pentru George Burcea
Andreea Bălan, fără reacții după anunțul făcut de fostul soț

Artista Andreea Bălan a dat din casă. Artista a vorbit despre logodna cu Tiberiu Argint, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cu toate că nu a semnat actele de divorț cu George Burcea.

Andreea Bălan, anunțul despre logodna cu Tiberiu Argint

Astfel, Andreea Bălan a ținut să precizeze că este foarte fericită în relația pe care o are cu iubitul ei de mai puțin de jumătate de an. În plus, în cadrul unui interviu recent, întrebată și când va veni ziua în care va primi inelul de logodonă de la Tiberiu Argint, Andreea Bălan a spus că acest eveniment nu se va întâmpla prea curând. Aceasta a mai povestit că cele mai importante aspecte din viața ei și a iubitului ei sunt sănătatea și fericirea.

“Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat artistă pentru VIVA.

Ce a declarat George Burcea la emisiunea Ferma

De cealaltă parte, George Burcea a recunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ”Ferma” că nu i-a spus Andreei Bălan că se află în emsiune deoarece nu a avut încredere că va păstra secretul.

“Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat actorul în cadrul emisiunii Ferma.

Iar după ce unul dintre angajații emisiunii i-a citit postarea fostei soții privind vacanța din Grecia pierdută deoarece nu a obținut procura de la el ca să poată pleca cu fetițele din România, George Burcea a fost întrebat cum și dacă dorește să rezolve problema. Iată ce a declarat el:

“Nu ne complicăm cu absolut nimic! Nu îmi doresc să mă complic, pentru că eu, ca un tată responsabil și fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Cred că am și scris lucrul ăsta. Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde.

Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Fermă să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.”, a mai declarat George Burcea la emisiunea Ferma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI