Andreea Bălan a arătat ce se întâmplă în aceste zile în casa ei. ”Lucrurile se petrec rapid!”

Andreea Bălan a arătat ce se întâmplă în aceste zile în casa ei. ”Lucrurile se petrec rapid!”
Andreea Bălan a arătat ce se întâmplă în aceste zile în casa ei

Andreea Bălan se află în autoizolare de o lună, împreună cu fetele și mama ei. A dansat, a gătit, iar acum a trecut la montat jucării. Cum arată o zi din viața ei în autoizolare?

Andreea Bălan a arătat ce se întâmplă în aceste zile în casa ei

Andreea Bălan este în autoizolare deja de o lună, împreună cu fetele ei, Ella și Clara, și mama ei. Artista a mărturisit pentru revista VIVA! că o zi din viața lor de acum începe cu multă gălăgie de când se trezesc micuțele. Din cauza faptului că fata cea mare, Ella, nu mai merge la grădiniță, trebuie să își consume energia, așa că le ia pe amândouă și iese în curte, unde au o trambulină și mai multe jucării.

De asemenea, pentru a le ține ocupate, artista comandă adesea online jucării, pe care le montează împreună cu minunile ei. Metoda a fost văzută de publicul său chiar azi, pe canalul cântăreței de Youtube, unde a postat un filmuleț în care se distra alături de Ella și Clara, construind.

„Nu avem ajutor, iar cu doi copii este destul de greu”

Pe de altă parte, recunoaște că greul vine tocmai seara, la baie. Cum în prezent se ocupă numai artista și mama acesteia de fete, situația este mai dificilă decât de obicei, declară Andreea.

„Din cauza faptului că Ella nu mai merge la grădiniță trebuie să își consume energia, așa că ieșim în curte unde avem și o trambulină, montăm jucării că să îi pun mintea la contribuție și ne uităm la desene animate. Clarita, fiind mică, se ia după noi și se distrează alături de noi.

Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete, cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu”, a declarat Andreea Bălan pentru sursa citată.