Andreea Antonescu, hărțuită de un necunoscut. Dezvăluirea tulburătoare a cântăreței

de: Cătălina Burghelea
08 09. 2021

Andreea Antonescu este o artistă care și-a construit un nume în showbiz-ul românesc prin multă muncă și ambiție. Deși are acum tot ce-și poate dori oricine, adică faimă și bani, viața vedetei nu a fost mereu roz. De-a lungul timpului, solista a întâmpinat destule greutăți care au ajutat-o să fie omul din prezent. Unul dintre momentele cumplite care au marcat-o a fost când un necunoscut a hărțuit-o. Cântăreața face dezvăluiri tulburătoare despre acest episod.

Andreea Antonescu, clipe de coșmar din cauza unui necunoscut

Pentru Andreea Antonescu, celebritatea a venit la pachet nu doar cu momente fericite. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a rememorat o perioadă extrem de dificilă de la începuturile carierei sale. Solista a tras o sperietură zdravănă când un bărbat a hărţuit-o atât pe ea, cât şi pe fratele ei, Răzvan.

Șatena a dezvăluit un lucru pe care puțină lume îl știe. A primit amenințări de la un necunoscut, care a apelat la toate metodele pentru a o intimida. Agresorul a ajuns chiar să îi dea foc mașinii pe care o avea cântăreața la acea vreme! Vedeta s-a temut pentu viața ei.

„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal.”, a mărturisit Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast.

Vedeta a rămas cu traume

Andreea Antonescu nu poate uita dimineața în care invidiul a intrat peste ea în casă, cu un cuțit! Artista consideră că a fost foarte norocoasă, pentru că nu era singură în casă, ci cu iubitul ei de la vremea respectivă, care a intervenit imediat.

Ca și cum amenințările nu erau suficiente pentru a băga spaima în Andreea, individul nu s-a lăsat intimidat de nimic. A recurs la un gest șocant! Bărbatul a dat buzna în casa vedetei într-o dimineață și a amenințat-o că o omoară.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Solista a precizat că l-a dat pe agresor pe mâna poliției. Însă, din păcate, autorităţile nu au ajutat-o foarte mult pentru că cel care i-a făcut viaţa un calvar a primit doar o sancţiune.

„A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă. M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă, pe care nebunu’ mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final, am scăpat de el.”, a mai dezvăluit fosta concurentă de la Survivor România 2021.