Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu iubitul jurnalist. Ce a dezvăluit vedeta EXCLUSIV

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu iubitul jurnalist. Ce a dezvăluit vedeta EXCLUSIV
Andreea Antonescu, detalii despre noua relație

La cei 40 de ani pe care îi va sărbători chiar la începutul toamnei, Andreea Antonescu speră că soarele va răsări în sfârșit și pe strada ei. Îndrăgita vedetă a lumii muzicale, dar și a celei de televiziune, spune că 2022 i-a oferit în nici patru luni suficiente semne încurajatoare că ceva s-a schimbat deja în viața ei. Pe scurt, fosta jumătate a celor din trupa „Andrè” visează cu ochii deschiși la tot ce-i mai frumos pe lume. Iar argumentele sale nu sunt deloc de neglijat.

Andreea Antonescu iubește din nou: detalii despre relația cu un jurnalist

„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, începe Andreea Antonescu seria dezvăluirilor.

Actualul iubit al Andreei e mai tânăr decât vedeta noastră

Admite râzând cu gura până la urechi că noul său ales e mai tânăr decât ea: „Așa s-a întâmplat, dar nu e vina mea! Însă nici nu mă voi plânge pentru asta!”.

Pe de altă parte, redevine serioasă și susține că a fost și va fi mereu o fire statornică.

„Nu știu cum crede lumea că sunt, dar eu mă consider o fire atentă, care nu mă dau repede dusă într-o parte sau alta. În viața nu am avut decât două povești de dragoste.

Una a durat ceva mai mult de cinci ani, iar cealaltă, cea cu fostul soț, vreo 14. Și poate că povestea cu Traian nu s-ar fi terminat, dacă nu ne-ar fi despărțit două continente.

E mai greu să reziști în condițiile astea! Viața îți oferă tot felul de provocări și reacțiile noastre sunt diferite. Dar dacă nici astea nu sunt niște semne ale statorniciei, atunci nu știu ce altceva aș putea invoca!”, adaugă ea.

Andreea invocă și nevoia unei doze de noroc în amor

Andreea Antonescu afirmă că în recenta sa poveste de dragoste a pornit cu același sentiment de statornicie:

„Nu intru într-o relația spunându-mi că pentru o vreme mă pot distra pentru scurt timp. Pentru o lună sau două! Nici vorbă! Dacă decid să fac un anume pas, atunci sunt implicată trup și suflet, cum se spune!

Nu o fac pentru o lună, două, trei, nouă! Plec de fiecare dată cu dorința de a ne fii bine, mie și partenerului meu. Asta se întâmplă și acum și sper să avem și o doză de noroc, necesară unei relații. Dacă lucrurile vor evolua așa cum ne dorim, atunci voi oferi noi amănunte. La momentul oportun!”.

În altă ordine de idei, Andreea se pregătește să-i ofere micuței sale Sienna un „iepuraș de Paști” absolut de neuitat. O călătorie la Los Angeles, doar mama și fiica, fiindcă micuța se află în vacanță, una din puținele perioade din an în care cele două sunt mai apropiate ca niciodată.