Andreea Antonescu, aproape dezgustată de un coleg Faimos. Ce s-a întâmplat la Survivor

Andreea Antonescu, aproape dezgustată de un coleg Faimos. Ce s-a întâmplat la Survivor
Accidentarea a fost catalizatorul eliminării ei din competiție

După eliminarea de la ”Survivor România”, Andreea Antonescu a avut multe de povestit despre cele întâmplate acolo. De la lucrurile bune și până la cele rele, vedeta nu a omis nimic în interviurile acordate. După revenirea în țară Andreea Antonescu, printre multele dezvăluiri făcute, a vorbit și despre unul din colegii de echipă. Vedeta, dezgustată, a declarat că nu vrea să mai aude de acesta niciodată.

Andreea Antonescu dezgustată de unul din colegii din echipa ”Faimoșilor”

În urma unei accidentări dure Andreea Antonescu avea să fie propusă spre eliminare, lucru care de altfel s-a și întâmplat. În afară de prieteniile legate în timpul show-ului, Andreea a avut și multe altercații cu colegii ei din echipa ”Faimoșilor”.

Dacă cu unii s-a împăcat și are în continuare o relație decentă, despre un alt coleg vedeta spune că nici nu vrea să mai audă. Într-un interviu acordat la revenirea în țară celor de la click.ro, Andreea Antonescu a suprins prin dezgustul ei față de unul din foști săi colegi de echipă. Personajul în cauză este Sebastian Chitoșcă, despre care Andreea declara:

”Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală. De la care am ce învăța, persoane integre, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Accidentarea a fost catalizatorul eliminării ei din competiție

Deși și-a dorit să-și depășească limitele și să-și demonstreze că poate face față, lucrurile nu au stat chiar așa pentru Andreea Antonescu. În urma unei probe grele vedeta avea să sufere o accidentare destul de gravă care a scos-o efectiv din competiție.

Din păcate efectul accidentării a fost și nominalizarea colegilor sper eliminare, lucru care s-a și întâmplat. Oricum, spune Andreea Antonescu, nu regretă experiența de la ”Survivor România”, regretul fiind că nu a putut continua.

”Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva.

Era foarte umflat, chiar a stârnit îngrijorare și din partea medicilor, care sunt obișnuiți mai mult decât mine cu diverse accidentări. Eu sunt foarte bine, experiența „Survivor România” e unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te trezește, te aduce la realitate, te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău.”, declara Andreea Antonescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI