07 aug. 2023 | 00:51

Andrea Mandorlini, acuzații la finalul meciului cu FCSB. Ce a reclamat antrenorul CFR-ului

News
Andrea Mandorlini, acuzații la finalul meciului cu FCSB. Ce a reclamat antrenorul CFR-ului
Andrea Mandorlini, acuzatii la finalul meciului cu FCSB. Ce a reclamat antrenorul CFR-ului

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj din etapa a patra a Superligii, cu scorul de 1-0. Ardelenii au înregistrat primul eșec din acest sezon, iar antrenorul Andrea Mandorlini a răbufnit la finalul partidei. Acesta a acuzat dur arbitrajul. Ce a spus tehnicianul italian.

”Suntem nervoși și triști”

Nervi după FCSB – CFR în tabăra clujenilor. Echipa ardeleană a cerut un penalty în minutul 63 al meciului, după de Joyskim Dawa a atins mingea cu mâna în prorpiul careu, după ce aceasta îl lovise înainte în șold. Arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor de la CFR Cluj,

Două minute mai târziu, FCSB a primit lovitură de pedeapsă. după ce Andrea Compagno a fost faultat de Cvek, care a încercat să ajungă la minge. Lovitura de la 11 metri a fost transfomată de atacantul italian, cel care a semnat singura reușită a partidei.

La finalul meciului FCSB – CFR, antrenorul Clujului Andrea Mandorlini a răbufnit la adresa arbitrajului și a susținut că formația sa merita să primească o lovitură de la 11 metri, în timp ce FCSB nu ar fi trebuit să beneficieze de penalty-ul dictat în minutul 64.

Andrea Mandorlini, acuzații la finalul meciului cu FCSB. Ce a reclamat antrenorul CFR-ului

Andrea Compagn a transformat penalty-ul pentru FCSB. Sursa foto: Sport Pictures

”Noi nu am pierdut acest meci, arbitrul a decis câștigătoarea. A fost penalty la Dawa. Am văzut faza de 20 de ori. Penalty-ul lor a fost inexistent. Arbitrul a decis partida aceasta. Pentru cei de la FCSB, complimente.

Nu șiu ce să spun. Până la 0-0 am jucat bine. Sunt episoade care decid aceste jocuri. Nu știu de ce nu a dat penalty și pentru noi. Doar el a văzut acel fault la Compagno. (…) Suntem nervoși și triști. VAR-ul trebuie să le fie de folos arbitrilor. Nu au fost să vadă faza la VAR”, a declarat Andrea Mardorlini la finalul partidei.

Ce a spus antrenorul FCSB-ului

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a reușit prima victorie în Ghencea pe banca ”roș-albaștrilor” și a fost extrem de bucuros după partidă. Acesta a spus că își dorește să mai joace pe noua arenă și a fost impresonat de atmosferă creată de cei 28.500 de fani din tribune, fiind spulberat reecordul de audiență.

”Fanii ne-au încurajat incredibil și a fost o atmosferă de care îmi era dor. Sunt mândru de jucătorii mei. Mi-a fost frică că lucrurile vor sta rău.

Din punctul meu de vedere, e mai bine pentru noi aici, dar trebuie să rămânem modești, e doar prima parte a campionatului. Trebuie să ne bucurăm, dar ne așteaptă un meci greu în câteva zile”, a spus Elias Charlambous.

FCSB a înregistrat patru victorii din patru etape și ocupă primul loc în clasament cu 12 puncte. De asemenea, echipa lui Gigi Becali s-a calificat și în turul trei preliminar al Conference League, iar joi, 10 august, va întâlni pe Nordsjaelland, din Danemarca.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro