Andra și Cătălin Măruță, prinși de copii în așternuturi. Ce s-a întâmplat în doar 20 de secunde

Andra și Cătălin Măruță, prinși de copii în așternuturi. Ce s-a întâmplat în doar 20 de secunde
Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a povestit într-o emisiune radio un episod intim din viața de familie. Vedeta PRO TV a povestit cu umor despre cum erau aproape să fie prinși în așternuturi de către copiii lor.

Cătălin Măruță, poveste din dormitor. El și Andra erau aproape de a fi prinși de copii în așternuturi

În urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță a fost prezent la Radio Europa FM, în emisiunea ”Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”. Întrebat de prezentatori dacă el și Andra au fost vreodată prinși în dormitor de copiii lor, Eva și David, sau deranjați dintr-o partidă de amor, vedeta PRO TV a răspuns sincer, făcând haz de necaz de situație. El a admis că a fost cât pe-aci să se întâmple un astfel de episod, dar el și Andra au avut suficient timp să se îmbrace și să dea uitării momentul de dragoste la care visau.

Andra și Cătălin Măruță, prinși de copii în așternuturi. Ce s-a întâmplat în doar 20 de secunde
Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor, Eva și David

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță la radio.

Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere

Până ca Andra se să îndrăgostească iremediabil de Cătălin Măruță a fost cale lungă, de un an și cel puțin un videoclip. De altfel, este de notorietate faptul că artista nu s-a îndrăgostit la prima vedere de cel care urma să-i devină soț. Ba chiar au existat declarații ale cântăreței, din anii 2000, în care spune că prima întâlnire pe care a avut-o cu Cătălin a fost un eșec.

  • ”Tonomatul DP 2”, emisiune pe care o prezenta Cătălin Măruță, le-a găzduit prima întâlnire.

„Nu știam că va fi soțul meu de când l-am cunoscut. Eram colegi de breaslă. A venit în timp relația noastră, dându-ne seama ce oameni suntem. A fost amici, ne-am împietenit, apoi ne-am îndrăgostit”, povestea Andra într-un interviu, în urmă cu mulți ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI