Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruță a dezvăluit secretul

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruță a dezvăluit secretul
Cătălin Măruță a tachinat-o pe Andra, în glumă.

Cătălin Măruță este la fel de îndrăgostit și astăzi de soția sa, Andra, ca în prima zi. Ca în orice relație, cei doi se mai tachinează, dar nu cu răutate, de cele mai multe ori.

Cătălin Măruță dezvăluie care este cel mai mare defect al Andrei

Andra și Cătălin Mândruță sunt de 11 ani împreună, și formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când sunt întrebați de relația lor, cei doi, mai în glumă, mai în serios, își permit să se tachineze unul pe celălalt. Dar niciodată nu o fac cu răutate, ci cu zâmbetul pe buze.

Chiar Cătălin Măruță a dezvăluit secretul

Recent cei doi au vorbit încă odată de ce se întâmplă în familia Măruță, atunci când sunt doar ei. Andra l-a criticat pe Cătălin Măruță că vorbește mult la telefon, dar când vine vorba de copii, este un tată exemplar. Nici Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos, și a avut și el ceva de criticat la adresa frumoasei sale soții, acesta spunând că:

”Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, povestește Cătălin Măruță.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruță a dezvăluit secretul
Cătălin Măruță a dat-o de gol pe ”vitezomana” Andra

În ultima perioadă, în plină pandemie, Cătălin a fost mai mereu la muncă, la PRO TV, iar Andra a stat mai mult acasă, cu copii. Au existat câteva zvonuri despre un posibil nou membru în familie. Zvonurile au fost dărâmate de cei doi.

”A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei”, le-a spus celor de la VIVA, Cătălin.

Cătălin Măruță și Andra, o familie fericită

Totul ar fi plecat de la o poză în care apare Andra, Cătălin Măruță și Pepe, iar cel din urmă ar fi comentat despre acest posibil eveniment, dar s-a dovedit a fi fals. Cu toate că și-ar dori, cei doi copii, David și Eva le ocupă tot timpul, și asta îi face cei mai fericiți părinți din lume.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruță a dezvăluit secretul
Cătălin Măruță un tătic fericit și un îndrăgostit permanent de Andra

”N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai spus Cătălin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI