Andra, sacrificiu de mamă pentru copiii ei. Rușinată, a povestit la Românii au talent ce a fost în stare să facă VIDEO

de: Năstase Mirabela
26 02. 2021

Pasiunea lui Cristof pentru schemele pe bicicletă a făcut-o pe Andra să dezvăluie amănunte din viața ei. Și așa s-a aflat că artista s-a urcat pentru prima dată pe o bicicletă abia acum trei ani.

Andra, sacrificiu pentru copiii ei

Andra a spus la Românii au Talent că de dragul copiilor săi a învățat să meargă pe bicicletă acum trei ani.

”Abia acum vreo trei ani am urcat pentru prima dată pe o bicicletă, de dragul copiilor mei, ca să pot să mă duc cu ei prin parc, așa că niciodată nu e prea târziu să ne apucăm de acest sport.

Am luat-o treptat și primul pas l-am făcut, acum știu să merg pe bicicletă. Dar să nu fiți în fața mea”, a spus Andra, care a acceptat și provocarea venită din partea lui Andi, și anume, aceea de a învăța un trick pe bicicletă.

”Aș vrea învăț și un trick pe bike, accept. Lăsând la o parte experiența mea, ce am văzut în filmare mi se pare extraordinar, într-adevăr, până în acest moment cred că ești primul care și-a împlinit visul cu ochii”, a spus Andra, referindu-se la momentul concurentului de pe scenă.

Ce a pățit Florin Călinescu când s-a urcat pe bicicletă

”Ce nu știe lumea de fapt, că BMX-ul a fost inventat de Florin Călinescu„, a spus Andi Moisescu despre Florin Călinescu. La rândul său, Florin Călinescu a povestit experiența pe care a avut-o cu bicicleta.

”Se chema Carpați, de fapt, este o bicicletă care nici azi nu a ruginit în grajdul unchiului meu, și am plecat de la cota 900 spre cota 0, în vale, cu o domnișoară care se grăbea.

Am luat prima curbă, am luat-o și pe a doua și apoi am intrat în croscontry direct, pe ea am aruncat-o într-o căpiță cu fân iar eu am încasat cadrul direct în balonul de heliu. Toată vara aia am fost fetiță la țară și m-am jucat cu ele cu păpușile, n-am mai prezentat niciun pericol.

Noul sezon al emisiunii Românii au talent a venit și cu schimbări la masa juriului. Astfel, actrița Alexandra Dinu a venit în juriu, înlocuindu-l pe Mihai Petre.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu.