Andra, mesaj superb pentru Cătălin Măruță. Reacția artistei i-a emoționat pe fani

Andra, mesaj superb pentru Cătălin Măruță. Reacția artistei i-a emoționat pe fani
Andra, mesaj emotionant pentru sotul ei Catalin Maruta, la 13 ani de casnicie

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete din showbizul românesc. Jurata de la Românii au talent și prezentatorul de la PRO TV sunt căsătoriți de 13 ani. Ce mesaj i-a transmis artista iubitului ei soț.

Mesajul Andrei pentru soțul ei Cătălin Măruță, la 13 ani de căsnicie

Au trecut 13 ani de când au decis să-și petreacă tot restul vieții împreună, iar de atunci Andra și Cătălin Măruță par mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată. Celebra artistă și soțul ei reprezintă un cuplu solid și unit, un adevărat exemplu de familie fericită pentru români.

Recent, Andra i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste soțului ei pe rețelele de socializare. Cântăreața l-a apreciat dintotdeauna pe tatăl copiilor ei pentru faptul că a fost alături de ea și a sprijinit-o în orice decizie pe care a luat-o.

 „Întotdeauna alături de mine! Uneori e chiar lângă mine, alteori mă susține de la distanță și mereu este în gândul meu”, a scris Andra în dreptul unei imagini în care apare lângă soțul ei Cătălin Măruță, poză pe care a distribuit-o prietenilor săi virtuali.

Admiratorii Andrei au fost profund emoționați de mesajul pe care solista i l-a adresat soțului ei Cătălin Măruță. Fanii juratei de la Românii au talent i-au trimis multe urări de bine și de fericire veșnică fericitului cuplu.

„Iubirea schimba tot! Va iubesc oameni frumosi!!”, „Cei mai dragi sufletului meu,aveți un loc special în inima mea,lângă toți cei dragi mie!”, „Frumoșilor”, „Cei mai dragi oameni ai sufletului meu va iubesc frumosii mei. Cel mai frumos și minunat cuplul”, „O familie frumoasă va doresc multa sănătate și fericire alaturi de cei doi copii minunați sa crească mari și sănătoși va pup cu drag sunteti minunați”, „Sunteți o familie frumoasă modesta așa sa vă iubiți toată viața Sa nu lăsați ispitele sa vă doboare FELICITARI!” – au fost câteva dintre comentariile postate de susținătorii Andrei pe rețelele de socializare.

Cum s-au logodit Andra și Cătălin Măruță, de fapt

Andra și Cătălin Măruță s-au logodit acum 14 ani la Veneția într-un decor cât se poate de romantic. Artista ține minte momentul acela magic de parca s-ar fi întâmplat ieri:

„Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta.

Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost.

Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat.  Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, a declarat Andra, în urmă cu doar câteva luni de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI