Andra, mesaj pentru toți românii în noua piesă, lansată chiar azi. Ce le-a transmis

Andra, mesaj pentru toți românii în noua piesă, lansată chiar azi. Ce le-a transmis
Andra a lansat piesa ”Barcelona”

Andra a lansat astăzi piesa ”Barcelona”, pe care le-o dedică din plin fanilor săi. La câteva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20.000 de vizualizări pe YouTube.

Andra, mesaj pentru toți românii în noua piesă, lansată chiar azi

Cu aceată ocazie, Andra a transmis și un mesaj pe contul ei de Instagram.

”Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic „Barcelona” împreună cu @dony_donici și @yesiammatteo!
❤Tag persoanei cu care vreți să plecați într-o vacanță cu prima ocazie!!!”, a scris Andra pe contul personal de socializare.

În urmă cu o zi Andra a postat tot pe Instagram un mesaj în care a anunțat lansarea piesei ”Barcelina”.

”Faceți-vă bagajele și hai într-o vacanță de vis! Maine lansez o nouă piesă gândită ca un pașaport spre o lume însorită, relaxată, fără griji! Până vom zbura cu adevărat spre destinațiile preferate, vă propun să zburăm cu gândul! Voua de ce loc va este dor?”, a scris artista pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță plătesc sume impresionante pentru educația copiilor

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii, pe David și pe Eva. Cei doi părinți au grijă să le ofere copiilor lor o educație aleasă, motiv pentru care au ales să își dea copiii la una dintre cele mai prestigioase școli private din Romania și nu s-au ferit să scoată din buzunar sume impresionante de bani.

“Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum.

Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea”, afirma Andra în 2017.

Astfel că pentru studiile lui David, Andra și Cătălin plătesc, lunar, din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale Evei, aproximativ 800 euro. Așadar, cele două vedete PRO TV plătesc anual circa 22.000 euro pentru ca cei mici să aibă parte de o educație bună.

De menționat este că la școală privată cu pricina, orele de curs încep la 8:30 și se termină, în mare parte, la orele 15:00. Limba principală este cea engleză, iar limba română este secundară.

Mai mult, elevii fac o mulțime de ateliere interactive și activități care le stimulează creativitatea. În plus, în aceeași școală învață și fiul ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI