Andra e în culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea bună fanilor: “Sunt cea mai fericită!”

Andra e în culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea bună fanilor: “Sunt cea mai fericită!”

Andra a lansat recent cel mai nou single numit ”Vina mea”. Artista a postat pe Instagram un mesaj care le-a mers la inimă fanilor. Vedeta de la ”Românii au talent” se bucură de succes profesional, motiv pentru care ține să le mulțumească fanilor săi.

Andra e în culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea bună fanilor

Andra a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe pagina sa de Instagram, unde le mulțumește fanilor săi despre clasamentul de top al noii sale piese ”Vina mea”. Se pare că single-ul ocupă primul loc în trending, iar vedeta este în culmea fericirii.

”Locul 1 in trending la 18 ore de la lansare! ?Mulțumesc tuturor celor care fredonează și fluieră cu mine „Vina mea”! Sunt cea mai fericita și voi sunteți „vinovați” pentru asta!”, a scris Andra pe contul de Instagram.

”Când iubești, faci orice”

Andra este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, iar asta se vede cu fiecare produs muzical pe care îl lansează pe piață. Noua piesă a Andrei se vrea a fi o dedicație specială pentru toți cei care au simțit fiorii dragostei.

„?Când iubești, faci orice. Și totuși îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă. Poate ai fi putut spune ceva, face ceva, ai fi putut salva iubirea… ❤”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe o rețea de socializare.

Andra, detalii despre cei 11 ani de relație cu Cătălin Măruță. Ce spune solista despre căsnicia lor?
„11 ani de mariaj, doi copii reușiți, o familie frumoasă. Care este secretul fericirii? Cum ați depășit momentele grele din căsnicie? Rezolvați disputele cu umor? – Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declrat Andra Măruță pentru Libertatea.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI