Andra, în serialul Vlad de la PRO TV. Cum s-a dat de gol juratul de la Românii au Talent

de: Năstase Mirabela
21 02. 2020

Surpriză de proporții la PRO TV. Joacă Andra în serialul fenomen ”Vlad?”. Informația este apărută astăzi, iar apropiații și fanii artistei au fost în al nouălea cer. Tocmai ea a fost cea care a făcut anunțul.

Andra, în serialul Vlad de la PRO TV

În cursul zilei de azi. Andra Măruță a publicat pe conturile de socializare șase poze de album cu Adrian Nartea, actorul care joacă rolul principal în serialul fenomen ”Vlad”, și care a apărut în cel ma nou videoclip al său, numit ”Vina mea”. Prin intermediul imaginilor, ea i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei, Cătălin Măruță, mulțumindu-i totodată lui Adrian Nartea pentru că a acceptat colaborarea. Apoi, artista a mărturisit că ar putea juca și ea în filmul difuzat la PRO TV, cerând astfel părerea internauților în legătură cu rolul care i s-ar potrivi mai bine.

”În ce rol aș fi potrivită?”

“Cătălin e doza mea de cofeină, dar pe platourile de filmare, talentatul Adrian Nartea a fost inspirația mea! Îi mulțumesc că a vrut să joace acest rol! Acum, ca să îi mulțumesc, aș putea să joc și eu în serial, nu? Ce ziceți, în ce rol aș fi potrivită?”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Fanii nu au așteptat prea mult și au răspuns imediat provocării lansate de Andra. “Ești o frumoasă! Și Adrian e un bărbat superb! Ați făcut un culpu minunat pe platoul de filmare! Felicitări pentru piesă! Dă dependență!”, “Ești minunată, poți juca în orice rol vrei! Felicitări pentru tot ce ai realizat până acum!!”, “Tu și Cătălin sunteți cuplul perfect, sunteți minunați împreună. Tu ai fi o foarte bună actriță, dar tot muzica rămâne punctul tău forte! M-aș bucura enorm dacă aș auzi că vei juca un rol. Te iubesc, draga mea! Ești cea mai minunată!”, “Cred ca rolul pe care îl ai deja în viața de zi cu zi ți se potrivește mănușă, ești minunată, un om simplu cu piele de găină, un suflet bun și blând, fiecare avem o scenă pe care jucîm rolul nostru! Bravo ție!” sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea soției lui Cătălin Măruță.