Andra, criticată pentru felul în care s-a lăsat filmată în Dubai. Nici Cătălin Măruţă nu a fost încântat: „Nu-mi face cu ochiul”

de: Andrei Simion
12 05. 2024

Andra a fost criticată cum rareori se întâmplă, după ce a îmbrățișat un nou trend împreună cu copiii săi. Cântăreața s-a lăsat filmată în timp ce încerca un aliment devenit viral, în Dubai. Cătălin Măruță nu a fost deloc încântat de el: „Nu vreau, plecați de aici! Nu, nu, nu…”. Foto

Trendul pentru care Andra a fost criticată pe internet

Dacă ești activ pe platformele sociale, cu siguranță ai descoperit deja faimoasa ciocolată cu fistic, despre care se spune că ar exista doar în Dubai. Părerile sunt împărțite, fiindcă există voci care susțin că au încercat desertul în Spania, Italia și chiar în România, la Timișoara.

Ciocolata din Dubai a devenit virală în mediul online datorită modului unic în care este concepută. S-a preparat prima dată în orașul din Emiratele Arabe Unite, potrivit informațiilor publice, prezentând o umplutură de knafeh de fistic, care este fină, dulce și crocantă.

Compoziția crocantă a atras atenția multor turiști care au ajuns în Dubai prin textura neobișnuită, dar și prin ingredientele cu care este umplut desertul și care, de regulă, nu se găsesc în această combinație. Ciocolata a devenit virală pe internet, toată lumea prezentând propria perspectivă asupra ei.

Cum s-a lăsat filmată în Dubai, alături de copiii săi

Ei bine, asta a făcut și Andra. Și se pare că trendul îmbrățișat de cântăreață împreună cu cei doi copii ai săi, David și Eva, nu a fost deloc pe placul utilizatorilor online. Internauții au criticat-o mult pe vedetă, după ce s-a lăsat filmată de partenerul său de viață în timp ce mânca celebra ciocolată cu fistic.

Imaginile publicate de Andra, ce pot fi vizualizate și în galeria foto a acestui material, o surprind pe Andra în timp ce mușcă cu poftă din ciocolata cu fistic, pe care a găsit-o foarte greu, în ciuda popularității sale în mediul online. Cântăreața a mărturisit că efortul a meritat.

„Nu știu de ce, dar mie nu îmi face deloc cu ochiul”

Andra: Am găsit-o pe internet. Am zis că, dacă suntem în Dubai, trebuie să facem și noi rost de această ciocolată. Este extraordinar de bună, cu cataif și fistic înăuntru. Este super crunchy. Se găsește doar aici și e foarte greu de găsit.

Cătălin Măruță: Nu știu de ce, dar mie nu îmi face deloc cu ochiul. Nu vreau…

Andra: Trebuie să guști!

Cătălin Măruță: Nu vreau…

Andra: Trebuie să guști!

Cătălin Măruță: Nu vreau, plecați de aici! Nu, nu, nu…

„Ați putea mânca și fără să vă filmați, nu crezi?”/ „Era bine dacă o mâncați în intimitatea voastră. Puțină decență nu strică”/ „Snobism. Tipic parveniților”/ „Ca parveniții… așa e când ajungi unde n-ai visat”/ „Dacă nu filmai, nu avea gust”/ „Ce fițe ieftine!”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative ale internauților la materialul postat de Andra.