Andra, aspru criticată cu privire la modul în care s-a îmbrăcat la un mare eveniment. ”Nu facem haos! Fiecare face ce vrea”

Andra, aspru criticată cu privire la modul în care s-a îmbrăcat la un mare eveniment. ”Nu facem haos! Fiecare face ce vrea”
Andra, aspru criticată epntru vestimentația aleasă de la ultimul eveniment monden

Andra a fost aspru criticată pentru apariția de la Gala Unica. Dacă Dana Budeanu a vorbit la superlativ de vestimentația aleasă de Carmen Brumă, Andra s-a aflat exact la polul opus în comentariul designer-ului. Cum a apărut cântăreața și ce a avut creatoarea să-i reproșeze?

Andra, aspru criticată pentru apariția la un eveniment foarte așteptat

Andra și-a făcut și ea apariția la Gala Unica, un eveniment extrem de așteptat de către vedetele showbiz-ului românesc. Fanii comentariilor Danei Budeanu cu privire la vestimentațiile persoanelor publice din România nu o mai urmăresc în cadrul rubricii de la Vorbește Lumea, ci pe propriul canal de YouTube. Episodul 3 al seriei abia începute de designer se pare că a făcut furori, dovadă este numărul de vizualizări.

Andra, apariție la Gala Unica. Iată verdictul Danei Budeanu
Andra, apariție la Gala Unica. Iată verdictul Danei Budeanu

„Andra este într-un costum, nu este o ținută demnă nici de gală, nici de cocktail. Nu sunt de acord cu nicio abordare „avangardistă” în legătură cu sacourile, taioarele etc. Acum e cu lanțuri, înainte a fost cu ceva voal care atârna. De asemenea, atunci când avem costum, niciodată părul nu e prins într-o coadă. E foarte important ca stiliștii care se ocupă de vedete să se vorbească între ei. Nu facem haos. Cel cu hainele trebuie să vorbească cu cel de make-up și cu ală cu păru’. Toți trebuie să vorbiți între voi”
Dana Budeanu

Cea mai apreciată ținută a serii

„Esta a doua oară la rând când femeia s-a îmbrăcat nu perfect… este bine rău de tot, nu știu ce se întâmplă. Carmen, felicitări, nu cred că majoritatea știe istoria acestei rochii, pe care tu probabil ai replicat-o pe undeva, că n-are cum să fie aceea, originala e la un muzeu, în Paris. Este rochia purtată de Mireille Darc, într-un film celebru, în care ea joacă rolul de spion. Există acel mers perfect, cu spatele acela gol, care cumva merge mult mai jos decât ar merge o plăpândă cu un decolteu. Este un tribut, probabil, adus iubirii vieții lui Alain Delon”
Dana Budeanu

Urmăriți Playtech.ro și pe