Andra a luat-o la mișto pe o concurentă la Românii au talent: ‘Ai pierdut la cărți și te-au trimis aici’

Andra a luat-o la mișto pe o concurentă la Românii au talent: ‘Ai pierdut la cărți și te-au trimis aici’
Andra a ironiza-o o concurentă. Ce s-a întâmplat pe scena de la Românii au talent?

Ediția de azi de la Românii au talent a venit și cu câteva tensiuni dintre unul din jurați și o simplă concurentă care a venit să-și încerce norocul pe scena talentelor. Andra s-a ținut de glumițe și a luat-o puțin în derâdere pe femeia din fața sa. Ce s-a întâmplat în emisiune?

Românii au talent: Andra a ironizat o concurentă. Ce s-a întâmplat pe scenă?

Iată că nici în acest caz dorința nu este de ajuns! Alina a venit să-și încerce șansa la emisiunea celebră preferată de români. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg, pentru că în loc să-i surprindă pe artiști i-a lăsat șocați.

„Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul”, va spune Florin Călinescu, unul din jurații care i-au luat apărarea fetei și a încercat să treacă rapid peste nereușita sa.

„Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat.

Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat soția lui Cătălin Măruță în timpul jurizării și după ce fata a părăsit scena.

„E trist că ea chiar crede asta”

„Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a mărturisit uimit Andi Moisescu din fața monitorului. Iubitul Ginei Pistol a rămas trist din cauza faptului că tânăra crede într-o pasiune care nu-i vine deloc mânușă: „E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a mai subliniat încă o dată Smiley ceea ce i-a derutat pe cele patru vedete.

Fata a părăsit scena talentelor vizibil stânjenită de postura în care s-a pus, ulterior a mărturisit că ia acest eșec drept o lecție. Deși nu a fost deloc o reușită așa cum cel mai probabil și-a imaginat, Alina își propune să facă tot ce este nevoie pentru a-și îndeplini visul, așa că e decisă să se înscrie la emisiune și anul viitor. „Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul”, va mărturisi aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI